SC Mocanu Comind SRL

Extras din referat Cum descarc?

DESCRIEREA ORGANIZATIEI
a. Domeniul de activitate
Firma, denumirea generica a intreprinderii, indiferent de gradul de marime, de forma de proprietate si de organizare, produce bunuri, executa lucrari sau servicii destinate vanzarii pe piata, scopul realizarii activitatilor fiind obtinerea de profit.
Societatea SC MOCANU COMIND SRL fondata in anul 1992, in orasul Piatra-Neamt, are ca obiect principal de activitate distributia de produse alimentare si non-alimentare, cat si comercializarea cu amanuntul a acestor produse, cafea, tigari si produse industriale (cosmetice si detergenti), valorificand astfel oportunitatile pietei si finalizarea efectiva a activitatii economice, conditionate de ajungerea marfurilor la consumatorii si utilizatorii finali, de satisfacerea nevoilor pentru care au fost concepute.
Prezenta de 15 ani pe piata a permis ca pana astazi cantitatea si calitatea serviciilor noastre sa sporeasca odata cu tehnologizarea si modernizarea intregii ramuri aplicative. 
b.Tendintele existente
Odata cu aderearea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de norme si legi cu privire la punerea in practica a activitatilor economice a diferitilor intreprinzatori au grabit procesul de modernizare si echipare corespunzatoare a spatiului de lucru destinat depozitarii, manipularii si transportului.
Printr-un program riguros de investitii societatea, in raport cu cerintele, conditiile si normele Consiliului European a sustinut constructia de noi depozite, cumuland un spatiu de depozitare de 2000 mp dotat cu echipamente moderne prin ale caror caracteristici tehnologice se respecta normele impuse de igiena si pastrare a produselor.
Pe viitor societatea isi propune diversificarea gamelor de produse avute in distributie, largirea zonei de activitate prin cresterea volumului de productie, a serviciilor, care implicit, sa aduca la cresterea vanzarilor si a profitului.
Pentru livrarea marfurilor la timp si corectidudinea respectarii termenului de livrare stabilit societatea a hotarat achizitionarea de noi vehicule dotate corespunzator cu sisteme de refrigerare si compartimentate pentru game de productie distincte, cat si vehicule usoare, practice, pentru motorizarea echipei de vanzari.
c. Numarul de angajati
Echipa firmei SC MOCANU COMIND SRL este compusa din 93 de membri dintre care:
- Supervizori - 3
- Agenti comenzi - 21
- Agenti livrari - 16
- Manipulanti - 32
- Secretare, facturiste - 8
- Vanzatoare - 8
- Sef de magazin - 2
- Sefi de depozit - 3
d.Valori:
SC MOCANU COMIND SRL este o firma care face parte mai degraba din categoria organizatiilor responsabile, intrucat este orientata spre un sistem de valori mai complex printre care se eumera in special legalitatea si satisfacerea clientului si in general codul de conduita este orientat preponderent spre exterior.
In cele ce urmeaza vom trece in revista 10 dintre cele mai importante valori pe care se sprijina cultura organizationala a firmei:
1. Legalitatea
2. Satisfacerea clientilor
3. Responsabilitatea
4. Integritatea
5. Transparenta
6. Seriozitatea
7. Orientarea spre prosperitatea firmei
8. Orientarea spre inovare si spre imbunatatirea serviciilor oferite
9. Lucrul in echipa


Fisiere in arhiva (1):

  • SC Mocanu Comind SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!