SC Ellyon SRL

Extras din referat Cum descarc?

1. Descrierea firmei
Firma S.C. Ellyon S.R.L. producatoare de articole de pescuit, infiintata in anul 1995, are sediul in strada Libertatii Nr. 7, cod 601155, localitatea Onesti, judetul Bacau.
Numele firmei vine de la cei doi fondatori ai acesteia, Eliza Cojocariu si Onisor Ciompu. Datorita traditiei de pescuit existente de-a lungul anilor in familia celor doi si fiind pasionati de aceasta activitate, acestia s-au gandit sa transforme pescuitul intr-o afacere.
Produsele Ellyon au castigat increderea pescarilor prin devotamentul perpetuu al conceptorilor de a construi produse durabile, fiabile care se departajeaza de departe prin designul deosebit. Toate produsele lansate in fabricatie sunt atent selectionate de catre o echipa de specialisti in functie de performante, fiabilitate si nu in ultimul rand raportul calitate-pret.
Specializat in producerea de lansete, undite, mulinete, mincioguri, plumbii, carlige, alice, plute, firele de nylon, nade, momeli si atractanti pentru pescuit, firma Ellyon mentine in calitatea produselor sale traditia, seriozitatea si rigurozitatea care a consacrat-o. Produsele sunt 100% romanesti, designul ambalajelor este deosebit, iar calitatea acestora asigura o mentinere a prospetimii continutului de necontestat. 
2. Noul produs
In urma unei cercetari efectuate pe piata romaneasca in randul pescarilor, firma doreste sa lanseze un nou produs. Rezultatele cercetarii au aratat ca instrumentul de baza in pescuit este carligul, fapt pentru care ne-am gandit sa aducem o imbunatatire a acestui produs.
Produs clasic Noul produs
Fig. 1 Fig. 2
Descrierea noului produs:
Spre deosebire de carligul clasic, pe noul tip de carlig se va aplica un strat de silicon pe tija si curbura carligului pana aproape de varf; se va atasa si o greutate tot pe tija carligului dar langa paleta (vezi Fig. 2). Siliconul va avea diverse culori vii pentru a atrage pestele. Deasemena siliconul contine o substanta aromata si un miros care trezeste simtul olfactiv al pestelui. Greutatea atasata pe carlig va fi de plumb si va avea diferite forme, precum trunchi de con, bila sau cilindru. Acest model de carlig va fi produs in toate formele si marimile cunoscute de pescari.
3. Cine vor fi cumparatorii
a. Piata romaneasca a acestui produs este impartita astfel:
- Consumatori: pescarii cu permis de pescuit (in Romania sunt 140.000 astfel de pescari) si pescarii pasionati care nu au permis de pescuit (acestia platesc pentru a pescui pe balti private care sunt aproximativ 140.000);
- Nonconsumatori relativi: pescarii de ocazie (acestia ies la pescuit de doua-trei ori pe an, numarul lor nefiind cunoscut), cei care nu au bani sau nu vor sa cumpere;
- Nonconsumatori absoluti: copii pana in 12 ani, femei, persoane care au un anumit handicap care nu le permite practicarea acestei activitati.
b. Segmentarea pietei dupa avantajele cautate de consumatori:
- Segmentarea consumatorilor dupa avantajele produsului: marimea carligului, forma carligului, culoarea carligului, pretul carligului, materialul din care este confectionat carligul, varful carligului, ambalajul in care se pastreaza produsul.
- Cumparatori care aplica criterii de alegere identice: 
? marimea carligului - in functie de marimea pestelui pescuit, pescarii aleg carligele corespunzatoare;


Fisiere in arhiva (1):

  • SC Ellyon SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!