Salamurile Cris-Tim

Extras din referat Cum descarc?

CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.
CRIS-TIM ofera consumatorului ceea ce isi doreste, in functie de gustul si starea de spirit:o gama echilibrata de produse sanatoase, proaspete, regionale si internationale, o gama variata de mezeluri clasice, mezeluri vegetale si mezeluri pentru copii. 
Valorile marcii i-au adus, in timp, notorietate, buna reputatie si loialitate.
Mezelurile CRIS-TIM sunt produse in trei fabrici specializate, la Filipestii de Padure.In cele trei unitati de productie distincte se obtin specialitatile si suncile, produsele crud-uscate si mezelurile fiert afumate. 
CRIS-TIM dispune de cele mai noi tehnologii din domeniu.In fabricile sale,liniile de productie sunt proiectate dupa cele mai noi standarde europene. 
CRIS-TIM are cel mai modern laborator fizico-chimic din tara, laborator in care s-a investit un million de euro. 
CRIS-TIM s-a dezvoltat in timp, iar la acest moment exista 5 companii care apartin acestuia. 
- Compania CRIS-TIM 2 Prodcom: logistica si vanzari 
- Compania Prodcom Impex:3 fabrici la Filipestii de, judetul Prahova, cu 800 de angajati. 
- Compania Impex CRIS -TIM: lant de magazine proprii CRIS-TIM sectia de produse si distributie produse de catering. 
- Compania Eco-Ferm: 4 ferme pentru cresterea porcilor, a bovinelor, a ovinelor, o ferma piscicola, precum si o ferma de culturi vegetale pe o suprafata de 1500ha. 
- Compania Sensconstruct: dezvoltare imobiliara si constructii. 
Companiile sunt organizate ca linii de business separate cu indicatori obiective clare de dezvoltare masurare a performantei.Astfel se poate urmari si gestiona eficient afacerea CRIS-TIM. 
In anul 2002, CRIS-TIM lanseaza marca "Salam Sasesc" si devine cel apreciat si cunoscut producator de mezeluri. 
Valorile fundamentale care au dus la succesul si implinirea de a fi cei mai buni sunt:munca, daruirea, lucrul in echipa. Acestea toate dau sens oamenilor si idealurilor unei companii .
CRIS -TIM ofera calitate si are dovada calitatii. 
CRIS-TIM are implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform standardului international ISO 9001: 2008. eliberat de catre Germanischer Lloyd, precum si sistemul HACCP,ceea ce vine sa intareasca faptul ca toata organizatia respecta exigentele de siguranta alimentara cerute de Comunitatea Economica Europeana, indeplineste cerintele de reglementare aplicabile precum si cerintele de calitate ale clientului si creste satisfactia clientului 
Mezelurile CRIS-TIM sunt transportate si comercializate in conditii care respecta cu strictete normele igienico-sanitare in vigoare,astfel incat consumatorii de toate varstele sa se poata bucura de alegerea lor in deplina siguranta.
1.Analiza preliminara a produsului/brandului
- Analiza conjuncturii de piata a produsului respective(consumatori,non-consumatori) 
Din categoria salamurilor CRIS-TIM fac parte:Salam de sunca taranesc, Salam taranesc de casa, Salam taranesc de porc, Salam turist extra, Salam Italian extra, Salam de casa,Salam de vara extra, Salam de porc, Salam victoria,Salam rustic,Salam pikant extra, Ham Salami, Salam ardelenesc, Salam sasesc, Salam sasesc cu piper verde, Mini Salam Sasesc pikant, Salam haiducesc, Salam uscat, Salam fagaras uscat.


Fisiere in arhiva (1):

  • Salamurile Cris-Tim.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!