Saks Fifth Avenue

Extras din referat Cum descarc?

Fondatorii : Horace Saks si Bernanrd Gimbel
Data inaugurarii : 15 septembrie 1924
Exista 53 de magazine in 25 de state : Alabama, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Louisiana, Maryland, Massachusetts, Michigan, Missouri, Nevada, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Texas, Virginia
In vara anului 2000, Saks Fifth Avenue a lansat www.saks.com  care ofera o experienta mai buna, personalizata, de cumparaturi online. Aveti dreptul sa cumparati de la www.saks.com in mai multe moduri: intr-un anumit stil,un anumit designer sau un articol individual. saks.com ofera aceleasi servicii ca si legendarul stil gasit in toate magazinele Saks Fifth Avenue.
Saks Fifth Avenue este un magazin american upscale detinut si operat de catre Saks Fifth Avenue Enterprises (SFAE), o filiala a Saks Inc. Concureaza in scop de mare magazin de piata cu Neiman Marcus, Bloomingdale, Bergdorf Goodman, Barneys New York si Lord & Taylor . Saks are sediul central in New York. 
Saks Fifth Avenue Enterprises (SFAE) consta din 54 de magazine Saks Fifth Avenue, 48 de magazine Saks Off 5th, si www.saks.com.
Saks Fifth Avenue este succesorul unei afaceri fondate de Andrew Saks in 1867 si inregistrata in New York in 1902 ca Saks & Company. Andrew a murit in 1912 si in 1923, Saks & Co a fuzionat cu Gimbel Brothers, Inc, care functioneaza ca o filiala separata autonoma. Pe 15


Fisiere in arhiva (1):

  • Saks Fifth Avenue.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!