RoboCleaner - Prezentare Aspirator

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 11 în total
Mărime: 248.33KB (arhivat)
Publicat de: Olimpian Banu
Puncte necesare: 6
PREZENTARE POWER POINT PROIECT MARKETING CERCETARE DE PIATA

Extras din referat

Noul nostru produs va purta numele de “RoboCleaner”. Acesta va avea un design modern, formă rotundă, dimensiuni: L-360 mm, l-360 mm, H-105 mm, cu o greutate de 4 kg, disponibil în mai multe culori.

Dispune de un ecran digital cu

touchscreen care oferă posibilitatea

stabilirii timpul alocat curățeniei,

puterii și modului de aspirare în

funcție de suprafață.

Inovațiile acestui aspirator:

Ipod și miniboxe încorporate – pentru a te putea delecta cu muzică în timpul aspirării.

Cameră video - înregistrează 30 de cadre

pe secundă, stabileşte dispunerea casei şi

reţine cel mai bun traseu pentru a face

curăţenie.

35 de senzori - detectează marginea treptelor şi alte suprafeţe, nu va cădea şi nu se va sparge și desface automat orice cabluri şi ciucuri de covor la care ajunge.

Produsul va fi creat sub marcă proprie “TopCleaner”, având numele de marcă “RoboCleaner” , inovație patentată și protejată legal pentru a împiedica concurenții la crearea unor produse similare.

Ambalajul produsului va consta într-o cutie de carton, de mărimea și forma aspiratorului, ce va avea în prim plan imaginea și numele acestuia, date tehnice, lotul de fabricație, numele și adresa firmei producătoare, precum și caracteristicile sale.

Serviciile tehnice care însoțesc produsul sunt oferite și garantate de firme autorizate în acest domeniu. Termenul de garanție este asigurat pe o perioadă de 2 ani din momentul achiziționării plus posibilitatea unei extragaranții contra cost.

Conținut arhivă zip

  • RoboCleaner - Prezentare Aspirator.pptx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Cercetare de Marketing - Aspirator

Capitolul I PIAŢA Introducere Este greu de imaginat astăzi o casă în care să nu existe un aspirator. Mătura şi mopul sunt tot mai rar utilizate...

Ai nevoie de altceva?