RoboCleaner - Prezentare Aspirator

Extras din referat Cum descarc?

Noul nostru produs va purta numele de "RoboCleaner". Acesta va avea un design modern, forma rotunda, dimensiuni: L-360 mm, l-360 mm, H-105 mm, cu o greutate de 4 kg, disponibil in mai multe culori. 
Dispune de un ecran digital cu 
touchscreen care ofera posibilitatea
stabilirii timpul alocat curateniei, 
puterii si modului de aspirare in 
functie de suprafata.
Inovatiile acestui aspirator:
Ipod si miniboxe incorporate - pentru a te putea delecta cu muzica in timpul aspirarii.
Camera video - inregistreaza 30 de cadre
pe secunda, stabileste dispunerea casei si
retine cel mai bun traseu pentru a face 
curatenie.
35 de senzori - detecteaza marginea treptelor si alte suprafete, nu va cadea si nu se va sparge si desface automat orice cabluri si ciucuri de covor la care ajunge. 
Produsul va fi creat sub marca proprie "TopCleaner", avand numele de marca "RoboCleaner" , inovatie patentata si protejata legal pentru a impiedica concurentii la crearea unor produse similare.
Ambalajul produsului va consta intr-o cutie de carton, de marimea si forma aspiratorului, ce va avea in prim plan imaginea si numele acestuia, date tehnice, lotul de fabricatie, numele si adresa firmei producatoare, precum si caracteristicile sale.
Serviciile tehnice care insotesc produsul sunt oferite si garantate de firme autorizate in acest domeniu. Termenul de garantie este asigurat pe o perioada de 2 ani din momentul achizitionarii plus posibilitatea unei extragarantii contra cost.


Fisiere in arhiva (1):

  • RoboCleaner - Prezentare Aspirator.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!