Referat Practica - Data Facts

Extras din referat Cum descarc?

Notiuni generale ale firmei
Data Facts este o firma de cercetare de piata, procesare si analiza de date su sediul Sos.Pantelimon, nr. 10-12, Bloc Turn, etaj 2, Bucuresti, Romania Tel: 0749.558.482,Fax: 021.20476.19.Provenienta capitalului este strain si mixt.Este pe piata romaneasca de 8 ani si se ocupa cu implementarea studiilor de tip cantitativ cat si calitativ. Firma are aproximativ 150 angajati, care lucreaza permanent sau pe perioada determinate, mai are si 38 angajati pe posturi cheie.
Este compusa din mai multe firme printer care si Field Insights. : Field Insights este prima agentie specializata pe field din Romania.Aceasta recruteaza, formeza si coordoneaza echipe pentru posturile din interiorul firmei, posturi cum ar fii: 
- Operator baze de date;
- Operator CATI;
- Operator sondaje de opinie pe teren;
- Promoteri;
- Lucratori comerciali in supermarketuri sau hipermarketuri.
Firma isi desfasoara activitatea in marile orase ale tarii, orase precum: Bucuresti, Timisoara,Targu Jiu, Sibiu, Ploiesti, Drobeta Turnu-Severin.
Postul de operator baze de date se ocupa cu introducerea in baza de date, un soft propriu firmei, a chestionarelor ce sunt facute pe teren, dupa introducere acestea sunt sortate si asezate procentual.
Postul operator CATI se ocupa cu completarea chestionarelor prin intermediul telefonului, cu ajutorul calculatorului.Si mai exact se suna la persoane fizice sau persoane juridice, in functie de proiectul abordat, se cere cu persoana care a implinit varsta de 18 ani si care si-a serbat ultima ziua de nastere.
Postul de operator sondaje de opinie pe teren are in componenta realizarea chestionarelor pe teren mai exact "face to face", chestionarele sunt cu mai multi pasi pe care respondentul trebuie sa ii treaca.
Postul de promoter, nu are un spatiu anume, angajatul isi desfasoara activitatea in diferite locatii, si nu are mereu acelas lucru de facut, asta in functie de proiect.
Postul de lucrator commercial in supermarketuri sau hipermarketuri, implica aranjarea de cate angajat a diferitelor produse la raft, pe langa aceasta sarcina mai trebuie tinut cont si de aprovizionare.
Concurenta pe piata
- Mercury research, infiintata in 1992, Mercury Marketing and Research Consultants era una dintre primele companii de cercetare de piata din Romania, deservind un portofoliu de clienti impresionant atat ca varietate a domeniilor de activitate, cat si ca raspandire geografica (Romania, Bulgaria, Marea Britanie).


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Practica - Data Facts.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!