Reclama Milka

Extras din referat Cum descarc?

Promovarea produselor face parte din cele patru componente ale mixului de marketing.Acest lucru se datoreaza importantei pe care o are promovarea in vanzarea produsului. 
Principala forma de promovare este reclama. Prin reclama, firma se promoveaza, iar esenta promovarii este: combinarea si coordonarea eforturilor permanente pentru a influenta opinia clientilor - tinta in favoarea produselor, serviciilor, ideilor pe care o organizatie le urmareste pe o anumita piata. Promovarea este asadar transmiterea permanenta, pe diverse cai, a unor mesaje destinate informarii clientilor potentiali asupra produselor si actiunii de sprijinire si de influentare a procesului de vanzare, cu intentia de a dezvolta o atitudine pozitiva fata de produs si firma, respectiv, de a provoca modificari favorabile in mentalitatea si obiceiurile de cumparare si consum ale acestora.Rezumandu-i continutul intr-o singura propozitie, putem spune ca reclama este comunicarea platita si impersonala cu piata. In raport cu celelalte forme de promovare, ea ofera cateva avantaje si anume: 
o chiar daca se cheltuie sume mari pentru o secunda de
televiziune, mesajul ajunge la milioane de oameni, iar raportul cost/persoana este foarte mic
o usurinta repetarii, care este foarte necesara pentru a face mesajul cunoscut; 
o permite un grad mare de flexibilitate si creativitate in raport cu celelalte forme;
o multi consumatori atribuie un anumit prestigiu produsului caruia i se face reclama prin mass-media, datorita simplului fapt ca este cunoscut la nivel national.
Dezavantajele asociate reclamei sunt:
o costul total este principalul dezavantaj deoarece, pentru derularea unei campanii, trebuie investite sume mari;
o nu furnizeaza feed-back direct; daca mesajul produce confuzie in mintea audientei, nu exista posibilitatea de a da explicatii suplimentare;
o comparativ cu vanzarea directa, de exemplu, nu este la fel de eficace in motivarea actiunii de cumparare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Reclama Milka.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!