Raport Preliminar de Cercetare

Extras din referat Cum descarc?

I Atitudinea consumatorilor in ceea ce priveste achizitionarea de ciorapi de dama cu clos de la tonomate
II Problema decizionala este data de vanzarea ciorapilor de dama "Silvia" prin tonomate.
III Cercetarea in cauza este una descriptiva si are urmatoarele obiective obtinerea de informatii specifice care trebuie culese prin studiul planificat. Acestea sunt:
- caracteristicile demografico - economice si stilurile de viata ale consumatorilor actuali (stil de viata, timp liber,)
-  deprinderile consumatorilor acestui produs ( unde, cand si de ce folosesc acest tip de produs?;  de unde si cand cumpara acest tip de  produs?)
- atitudinea consumatorilor fata de produsul "Silvia" si fata de  posibilitatea de achizitionare a acestuia de la tonomat.
IV Dupa cum am spus cercetarea in cauza este una descriptiva si dupa cum se stie, ancheta este cea mai potrivita modalitate de culegere a acestui tip de informatii. Mai exact vom avea o ancheta structurata si directa. Acest tip de cercetare va permite culegerea informatiilor in timp scurt dar si economisirea de resurse umane si financiare. Instrumentul cercetarii va fi chestionarul.
Inainte de intrebarile chestionarului vor fi prelevate informatii despre respondent de genul varsta, venit, studii. Intrebarile vor aduce urmatoarele


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport Preliminar de Cercetare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!