Raport de Produs

Extras din referat Cum descarc?

Prezentarea produsului
Berea Ciuc este in prezent un produs al S.C. BERE MIERCUREA CIUC S.A. ROMANIA, societate achizitionata de concernul BRAU UNION ROMANIA S.A. care este lider pe piata berii din Romania detinand o cota de piata de 33%. Compania a fost infiintata in ianuarie 1998 si este subsidiara Brau Union AG, membra a grupului Heineken.
Portofoliul de marci oferit de producatorul Brau Union Romania SA acopera toate segmentele pietei de profil, acestea fiind: Gosser, Schlossgold, Kaiser, Silva, Ciuc, Golden Brau si Bucegi. 
Puritatea apei din Harghita, maltul si hameiul de cea mai buna calitate, tehnologia cea mai moderna, fac ca Berea Ciuc sa fie unica, cu gust natural distinctiv.
CIUC Premium CIUC Premium		CIUC Black
0,5 l 0,5 l	 0,5 l
Pils Original Pils Original 	 Bere Bruna Superioara
4,8% Alc. Vol. 4,8% Alc. Vol.		6% Alc. Vol.	
Ciuc Premium Pils Original si Ciuc Blak urmeaza reteta traditionala germana inscriindu-se in stilul lagers. Desi marea majoritate a marcilor reprezinta un hibrid ale/lager, Ciuc Premium si Ciuc Black se incadreaza in categoria lager datorita continutului si modului de obtinere. Astfel, temperatura de fermentatie este de 30 grade F, dupa care urmeaza o perioada de pastrare la rece fapt ce duce la o buna mentinere a aromei in momentul consumului. 
Alcoolemia este de 4,6.0% pentru Ciuc Premium si de 6% pentru Ciuc Blak, cu un punctaj de 4 din maximum 5, punctaj stabilit de site-ul beeradvocat.com, ce analizeza si elaboreaza statistici cu privire la cele mai consumate si mai bune marci de bere din lume. Ambalajul produsului este din sticla sau din cutie metalica, ambele in cantitate de 0,5 l.


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport de Produs.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!