Publicitatea

Extras din referat Cum descarc?

Resursele turistice ale Romaniei o situeaza printre tarile cele mai dotate din acest punct de vedere, care pot fi puse in valoare datorita acumularilor din ultimul timp in procesul de reforma, ce vizeaza descentralizarea si privatizarea acestui sector important al economiei.
Sectorul privat hotelier din Bucuresti a inregistrat o dezvoltare si modernizare, astfel, reunind traditia de mai multe secole a ospitalitatii cu restrictiile unei gestiuni performante, activitatea din Hotel TARA se desfasoara astfel incat sa mentina o pozitie buna pe piata si in fata concurentilor prin: prestarea serviciilor la o calitate superioara; obtinerea unui raport bun calitate/pret; printr-o oferta cat mai mare si vasta pentru satisfacerea celor mai rafinate cereri; ameliorarea echipamentelor si a confortului.
Exista persoane care platesc sume mari pentru un sejur deosebit si de calitate, deci, calitatea si satisfacerea clientilor devine o forta majora care trebuie imbunatatita nelimitat, pentru ca insusirea acestor calitati poate determina avantaje mari.
PREZENTAREA GENERALA A HOTELULUI MAJESTIC
SCURT ISTORIC
INFIITAREA HOTELULUI TARA
Cladirea in care se afla in prezent Hotel TARA a fost construita in anul 1992, iar in anul 2005 a devenit un hotel de 4*.
In anul 1999 s-a infiintat Societatea TARA, iar hotelul era cotat la categoria 3. 
1.1.2. POLITICA DE I_VESTITII
Societatea Majestic este societate pe actiuni, 98% apartinand partii turcesti, iar 2% Societatii Lido S.A.
Structura capitalului social al Societatii Micado S.A. (care are ca principale obiective de activitate, administrarea patrimoniului si turismul) este:
- Fondul Proprietatii de Stat (F.P.S.) - 42,869%;
- S.I.F. Transilvania - 2,868%;
- persoane fizice - 54,263%;


Fisiere in arhiva (1):

  • Publicitatea.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!