Promovarea Nestle

Extras din referat Cum descarc?

Dupa cum am mentionat si mai sus, unul din avantajele introducerii pe piata a produsului nostru ar fi faptul ca nu exista competitie directa. Ciocolata cu busuioc reprezinta o noutate pentru consumatorul roman si, credem noi, acest lucru va reprezenta un avantaj major in campania de promovare pe care o vom desfasura in faza initiala de lansare a produsului.
Concurenta indirecta ar putea fi reprezentata de catre ciocolateriile precum Leonidas, Venchi sau M'bei, specializate pe oferirea diferitolor tipuri de bomboane de ciocolata, trufe, praline, tablete sau fructe invelite in ciocolata, cu ingrediente neobisnuite. Preturile practicate sunt insa  din categoria premium.
Avantajul nostru va fi reprezentat de faptul ca vom alege ca piata de desfacere hipermarketurile, oferind tablete de ciocolata la diferite gramaje (100g si 200g). Astfel, vom reprezenta una din putinele firme care ofera specialitati din ciocolata la preturi rezonabile, in magazine accesibile majoritatii consumatorilor. 
Un alt tip de concurenta indirecta ar putea fi reprezentata de produsele cum ar fi tabletele de ciocolata cu arahide, stafide, etc oferite de concernul Supreme Group.  Dezavantajul lor ar fi insa faptul ca acestea deja exista de mult timp pe piata romaneasca, astfel incat consumatorii le cunosc indeaproape. Produsul nostru, in schimb, va reprezenta o noutate si mizam pe faptul ca multi vor fi cel putin curiosi sa il guste, noi sperand ca apoi sa ramana consumatori fideli si de ce nu, sa il recomande si altor persoane.


Fisiere in arhiva (1):

  • Promovarea Nestle.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!