Promovarea Berei Chisinau

Extras din referat Cum descarc?

Bere Chisinau este un produs de Efes Vitanta Moldova Brewery S.A., care este parte a grupului <<Efes Beverage Group>> - unul din cei mai importanti producatori de bere si bauturi racoritoare din Turcia si spatiul CSI. Prima fabrica de bere din Moldova, de unde isi trage originile actuala companie Efes Vitanta Moldova Brewery, a fost fondata in 1873 de catre un intreprinzator german. Abia peste un secol, in anul 1974, prin fuzionarea fabricii vechi de bere cu cea noua, au fost puse bazele actualei companii. Pe parcurs, fabrica a fost modernizata considerabil, noile utilaje de productie permitand o crestere substantiala a capacitatilor de productie si calitatii produselor. Marcile fabricii au fost desemnate pentru calitate cu numeroase medalii de aur, argint si bronz, de la zeci de expozitii si targuri internationale.
O noua etapa in istoria companiei si a marcii Chisinau incepe in anul 2003, cind "Efes Beverage Group", unul din cei mai mari producatori de bere de pe piata Europeana, achizitioneaza pachetul majoritar de actiuni al companiei "Vitanta Intravest", din acest mariaj rezultand noua companie "Efes Vitanta Moldova Brewery". Aceasta schimbare a adus un suflu nou in companie si a ridicat si mai mult standardele de calitate practicate, fapt confirmat de primirea Certificatului ISO 9001 de implementare a unui sistem performant de management al calitatii, in noiembrie 2004. Astazi, Efes Vitanta Moldova Brewery este cel mai mare producator de bere local si una din cele mai admirate companii din Republica Moldova, cu o contributie considerabila la bugetul statului si o companie cu responsabilitate sociala care intreprinde numeroase initiative spre binele societatii. Marca Bere Chisinau, care poarta cu mandrie numele capitalei tarii, este cea mai consumata si preferata marca de bere in Republica Moldova. Marca Bere Chisinau isi propune sa devina o sursa de optimism si mandrie pentru moldoveni. Pe langa Berea Chisinau, in portofoliul companiei se mai numara si alte marci renumite de bere ca Efes, Staryi Melnik, Jiguliovskoe sau Belyi Medved.
Logo nou. Ambalaje noi. Etichete noi. Si ... bere mai buna!Chisinaul pe care il stii este nou, pentru ca tu si toti prietenii nostri sa va bucurati de gustul unei beri mai bune si mai proaspete. Facuta doar din Apa, Malt si Hamei, la care am adaugat si un strop din pasiunea berarilor nostri, berea Chisinau este acum mai rafinata, cu un gust mai plin si o culoare mai intensa. O bere cu adevarat PREMIUM!Purtam cu mandrie si respect numele Capitalei. Suntem unul dintre simbolurile Moldovei. Suntem datori istoriei noastre si fiecarui consumator cu aceasta innoire: Chisinaul pe care il stii renaste pentru ca toti oamenii pe mesele carora ajungem sa-si poata deschide mai mult inima - catre ei insisi, catre prieteni, catre viitor... Tu l-ai gustat?
Mijloace de promovare:
TV 
Combinarea imaginii, sunetului si miscarii;
Apelarea la simturi; 
Atentie sporita; 
Difuzare larga.
Presa scrisa (catalog, pliant, brosura, reviste)
Selectivitatea geografica si demografica ridicata;
Circulatia buna a exemplarelor de la un cititor la altul.
Internet (blog-uri, newsletter-e, publicitate pe diferite site-uri de soializare)
Atragerea atentiei in special a tineretului.
Posibilitatea plasarii materialului motivational si inspirational (foto/video/istorii personale).
Inscriptii pe diferite produse (pixuri, carti de vizita)
Targetarea unui segment anumit de piata, in special persoanele, care petrec mult tip in oficiu.
Panouri publicitare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Promovarea Berei Chisinau.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!