Program Pro Causa - Pampers

Extras din referat Cum descarc?

Firma Proctor & Gamble ,inca de la inceput, a deschis drumuri si a reinventat modul de a face afaceri. A fost modul de abordare al fiecarei provocari si oportunitati inca din 1837. Infiintata in 1837, compania Procter & Gamble a inceput activitatea in Cincinnati, Ohio, SUA ca o firma mica, familiala ce producea sapun si lumanari. In prezent, P&G comercializeaza mai mult de 300 produse la peste cinci miliarde de consumatori din 140 de tari. Compania Procter & Gamble (P&G) este recunoscuta drept lider in dezvoltarea, producerea si comercializarea unor produse superioare, precum: produse de curatat, de ingrijire a bebelusilor, de ingrijire pentru femei, produse din hartie, cosmetice, medicamente, alimente si bauturi. Acestea includ marcile Tide, Crest, Pantene, Pringles, Pampers, Olay, Folgers, Jif, Cover Girl, Downy, Charmin. 
Lumea Bebelusilor este un loc fascinant si uneori frustrant. Pe masura ce incearca sa ajunga tot mai departe, se rostogolesc si se tarasc, pana cand reusesc sa faca primii pasi. Pampers este cea mai renumita si apreciata marca de scutece de unica folosinta pentru copii din lume, venind in ajutorul celor mici. Pampers pastreaza pielea copiilor ideal de uscata si fina, pentru ca micutul sa creasca si sa se dezvolte linistit, fara disconfortul unei piei umede si iritate. Pampers este aproape de mamici si de copii din primele lor momente impreuna oferindu-le informatii si sfaturi referitoare la cresterea copiilor chiar in maternitati.


Fisiere in arhiva (1):

  • Program Pro Causa - Pampers.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!