Program de Training la Sc Atlassib Srl

Extras din referat Cum descarc?

Odata cu dezvoltarea S.C. ATLASSIB S.R.L. si a nevoilor sale, se intensifica competitia pe piata serviciilor de orice fel. Companiile care ofera aceste servicii au nevoie de anumite atuuri pentru a se impune.
O companie poate cauta avantaje fata de competitie in 3 domenii:
- sa folosesca cea mai buna si cea mai moderna tehnologie;
- sa foloseasca cele mai eficiente sisteme de lucru si de prezentare;
- sa aiba angajati foarte eficienti.
Cum primele doua posibilitati pot fi folosite si de concurenta, atentia trebuie indreptata spre a treia si anume: calitatea angajatilor. Oameni inteligenti vor putea folosi la maximum aparatura, pot gasi cele mai eficiente moduri de utilizare a aparaturii si pot inventa aparate foarte performante.
Abilitatea de a invata mai repede decat concurenta poate fi singurul avantaj competitional de urmarit.
Preocuparea pentru resursele umane la nivelul organizatiei necesita precizarea unor reguli de baza. Acest ansamblu de reguli costituie politica organizatiei in raport cu resursele umane.
In multe cazuri, departamentul Resurse Umane trebuie sa manifeste initiative in legatura cu introducerea unor politici noi, sa le revizuiasca periodic pe cele existente sau daca este cazul, sa le elimine.
Zonele cheie ale politicii de Resurse Umane in cadrul S.C. ATLASSIB S.R.L. include:
- RECRUTARE SI SELECTIE
- EVALUAREA PERFORMANTELOR
- DEZVOLTAREA CARIEREI
- TRAINING SI DEZVOLTARE
- MOTIVATIA SI SISTEMELE DE COMPENSATIE COMUNICARE
- LEGISLATIA SI PROTECTIA MUNCII.
Managementul Resurselor Umane are o contributie importanta in realizarea obiectivelor organizatiei. Un obiectiv esential pentru orice organizatie il constituie atingerea standardelor de performanta stabilite pentru angajatii sai. O solutie eficienta pentru atingerea acestui obiectiv este: trainingul.
Trainingul este un proces planificat pentru a modifica atitudini, cunostinte sau comportamente printr-o experienta dobantita prin studiu in vederea obtinerii unei performante optime in cadru unei activitati sau game de activitatii. In sistemul de lucru, urmareste dezvoltarea abilitatilor individuale pentru a satisface nevoile de forta de munca, prezente si viitoare ale organizatiilor.
Printr-un program de training eficient, se urmareste:
- Imbunatatirea performantelor individuale, echipei si organizatiei in ceea ce priveste calitatea, viteza de lucru si productivitatea in ansamblu;
- Imbunatatirea flexibilitatii operationale, prin extinderea gamei de calificari detinute de angajati;
- Reducerea costurilor de recrutare prin recalificarea, reorietarea, reinstruirii
- Atragerea angajatilor de calitate, oferindu-le oportunitati de pregatire si dezvoltare, ridicandu-le nivelul de competenta si aria de calificare, facand astfel posibila obtinerea unei satisfacerii mai mari in munca;
- Sporirea interesului angajati


Fisiere in arhiva (1):

  • Program de Training la Sc Atlassib Srl.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!