Program de sampling

Extras din referat Cum descarc?

In iuresul intalnirilor de afaceri si altor obligatii profesionale, poti uita uneori sa mananci sau sa nu ai ragaz pentru masa de pranz ceea ce provoaca irascibilitate, nervozitate si reducerea performantei. Toate aceste neplaceri pot fi prevenite consumand, de cate ori simti nevoia sa iei o gustare, un baton Nestle Fitness.
Batoanele Nestle Fitness sunt ideale pentru silueta unei "femei de success". Au un continut scazut de grasimi si calorii si constituie o alimentatie echilibrata care da energie si pastreaza sanatatea. Continutul de vitamine dau energie si putere, fibrele, pentru o digestie optima, calciu, pentru un sistem osos sanatos si o dantura de invidiat si fier, pentru un sistem imunitar care sa iti pastreze sanatatea. 
Un baton de cereale Nestle Fitness asigura 22% din doza zilnica recomandata a 8 vitamine, 10% din doza zilnica recomandata de fier si 20% din doza zilnica recomandata de calciu.
2. OBIECTIVE
Programul de sampling desfasurat in perioada 1 Mai 2007-15 Iunie 2007 are ca obiective cresterea vanzarilor la cerealele Nestle Fitness cu 15% , familiarizarea consumatorilor cu noile batoane de cereale, precum si atragerea consumatorilor de la   brand-urile concurente si a nonconsumatorilor. 
3.STRATEGII
Prin acest program de sampling din perioada 1 Mai 2007-15 Iunie 2007, compania Nestle, vine in intampinarea consumatorilor fideli, nonconsumatorilor cat si a consumatorilor brand-urilor concurente, prin atasarea unui minibaton de cereale Nestle Fitness 30 grame pe fiecare cutie de cereale Nestle Fitness 250 grame cumparate, dorindu-se astfel afirmarea atributelor marcii Nestle Fitness: continut bogat in vitamine, calciu, fier, rezultate vizibile.


Fisiere in arhiva (1):

  • Program de sampling.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!