Program de Continuitate Noblesse

Extras din referat Cum descarc?

Salonul Noblesse va pune la dispozitie personal atent selectionat, foarte bine pregatit si deosebit de amabil si primitor, cu aparatura de inalta performanta, produse profesionale de lux, exclusiviste, utilizate si apreciate in saloane de renume international, intr-un mediu deosebit de elegant si rafinat, toate acestea pentru a fi in masura sa satisfaca si cele mai exigente pretentii.
Salonul Noblesse este situat pe Bulevardul Socola Nr. 206A-208, Centrul de Afaceri Granit, etauj 8, localitatea Iasi.
1. Analiza de piata
a. Principalii concurenti din acest segment de piata din Iasi sunt: Bobo Studio, Caprice Line, Dada Blu, Salon Posh, Salon Irina Schrotter, Sublime Line.
b. Salonul Noblesse se adreseaza strict femeilor cu un buget mediu si peste medie, atat din Iasi, cat si din imrejurimi.
Analiza SWOT a firmei:
Puncte tari Oportunitati
- Personal bine pregatit, specialisti in domeniu;
- Aparatura de inalta performanta;
- Utilizarea de produse profesionale. - Cresterea cererii atat pentru cosmetica feminina, cat si pentru cosmetica masculina.


Fisiere in arhiva (1):

  • Program de Continuitate Noblesse.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!