Program de Continuitate - Family Pizza

Previzualizare referat:

Extras din referat:

SC "ROXI LAND" SRL s-a infiintat in 1997, avand sediul social in municipiul Iasi, Bd. I. C. Bratianu, Nr. 36, Bl. B1, Et. P. Firma este organizata ca o societate comerciala cu raspundere limitata cu asociat unic in persoana domnului Cosmin Petre Lazar.

In 1997 firma si-a deschis primul local restaurant - pizzerie, iar in urma unor investitii de dezvoltare a creat marca "Family Pizza" astfel incat in perioada urmatoare a infiintat doua noi localuri.

In anul 2005, firma s-a clasat pe locul 5 in topul firmelor avand acelasi domeniu de activitate din judetul Iasi, potrivit clasamentului intocmit de Camera de Comert si Industrie Iasi.

Family Pizza va pune la dispozitie trei puncte de lucru, situate in zone populate ale orasului Iasi: Bd. Copou, Bd. I. C. Bratianu si Complexul Studentesc Tudor Vladimirescu. Toate locatiile dispun si de o mica terasa unde puteti petrece linistit timpul liber. Preturile sunt accesibile, studentesti iar serviciul de livrare la domiciliu este gratuit. Alte facilitati puse la dispozitia clientilor sunt: happy hours, salon fumatori/nefumatori, tv, aer conditionat.

Programul pizzeriei este intre orele 8:00 si 24:00, de luni pana duminica.

Analiza

Micromediul

Clientii - Pe o piata suprasaturata, Family Pizza este un nume cunoscut, avand un numar mare de clienti, mai ales printre adolescenti si tineri.

Furnizorii sunt alcatuiti din diversele super/hipermarketuri de tip cash&carry (printr-un contract de colaborare) sau distribuitori ai unor produse (de ex: pentru bauturi Interamal).

Councurenta este una acerba, pe piata existand un numar mare de restaurante care ofera servicii similare (Magic Pizza, Pizzeria Alila, Smart Pizza, Pizza Hut, Pizzeria Diavolo, etc.)

Macromediul

Mediul demografic - este format din populatia de pe raza orasului Iasi. Este o populatie cu densitate mare, predominant tanara si avand un nivel ridicat de educatie (Iasi - un puternic centru universitar).

Mediul economic - mediul economic poate fi considerat favorabil, populatia orasului avand o putere de cumparare medie spre ridicata.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Program de Continuitate - Family Pizza.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
1 078 cuvinte
Nr caractere:
5 579 caractere
Marime:
20.01KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
institutie, servicii, restaurante
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Adrian Monoranu
Sus!