Program de Continuitate

Extras din referat

Clubul de paintball PLAYGROUND a fost infiintat in primavera anului 2002 din pasiune si din dorinta unui grup de prieteni de a putea juca paintball pe terenul propriu, situat in padurea Motoc, din Mogosoaia, intr-o prima faza.
In momentul de fata clubul PLAYGROUND, dispune de o baza sportiva destinata paintball-ului din Romania, in centrul Bucurestiului (soseaua Grozavesti 84). Terenul are dimensiunile standard internationale (50 x 30 mp), este imprejmuit cu gard si protejat cu plasa de protectie, dotat cu obstacole gonflabile de la cel mai renumit producator din domeniul si poate gazdui meciuri pentru echipe de pana la 7 jucatori. 
Noutatea consta in faptul ca terenul este prevazut cu o nocturna performanta, fiind astfel posibile jocuri in orice moment, iar suprafata de joc este acoperita cu gazon natural de calitate.
Clubul de paintball PLAYGROUND este unul din membrii asociati in Liga de Paintball Sportiv si participant activ la toate etapele Campionatului National de Paintball Sportiv.
2. Analiza SWOT a clubului de paintball PLAYGROUND
Puncte tari:
- terenul este prevazut cu o nocturna performanta;
- terenul de joc este situat intr-o zona centrala a orasului 
- politica stabila de dividend, caracterizata prin variatii mici ale ratei dividendului;
- clubul nu prezinta un grad mare de dependenta fata de un client sau de un grup de oameni.
Puncte slabe:


Fisiere in arhiva (1):

  • Program de Continuitate.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!