Procesul decizional de cumpărare a unui parfum bărbătesc

Cuprins referat Cum descarc?

1. Aparitia unei nevoi nesatisfacute
2. Cautarea de informatii si identificarea alternativelor
3. Evaluarea mentala a alternativelor
4. Rezultanta cumpararii
5. Evaluarea post-cumparare


Extras din referat Cum descarc?

Cand au inceput cursurile universitare si mi-am adus, iar, toate lucrurile in Bucuresti, la camin, am descoperit ca-mi uitasem acasa (in Oltenita) un articol foarte important pentru mine: parfumul. 
Primul gand care mi-a venit in minte a fost sa sun acasa, sa-i rog pe parintii mei sa mi-l trimita prin intermediul unor prieteni care urmau sa vina in Bucuresti peste 7-10 zile, dar, apoi mi-am dat seama ca-mi doream de mult timp sa-mi schimb parfumul, de fapt sa-mi cumpar unul de firma, dar nu avusesem nici timp si nici banii necesari pentru acest produs, insa acum aveam ocazia perfecta. Cum insa banii inca mai reprezentau o problema, mi-am dat seama ca nu o sa fie foarte usor si ca va trebui sa analizez intai oferta de pe piata ca sa vad ce-mi puteam permite; si nici cu privire la marca nu eram hotarat. Stiam doar ca parfumul trebuie sa fie barbatesc, sa-si mentina mirosul macar 8-10 ore (ca sa ma tina pe perioada orelor de curs si a timpului petrecut in oras), sa nu fie dulce si sa aiba o marca destul de cunoscuta.
2. Am inceput sa ma interesez de preturi (si arome) in Mall, deoarece acolo mi se permitea sa incerc toate parfumurile pe care le doream si puteam astfel sa cunosc mirosul lor pe pielea mea si sa ma hotarasc. Bineinteles ca nu se punea problema achizitionarii unui parfum din Mall, deoarece preturile acolo sunt foarte ridicate: intre 900.000 si 3.000.000 lei, in functie de marca. Dupa vreo 6, 7 parfumuri incercate m-am hotarat pentru HUGO BOSS, AQUA DI GIO si UNGARO.


Fisiere in arhiva (1):

  • Procesul Decizional de Cumparare a unui Parfum Barbatesc.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!