Procesul Decizional de Cumparare a unei Combine Frogorifice

Extras din referat Cum descarc?

In lucrarea care urmeaza  voi prezenta analiza procesului de cumparare a unei combine frigorifice, bun de folosinta indelungata, achizitionat in luna martie 2005.
1. Aparitia nevoii nesatisfacute
In cazul de fata situtia care a dus la aparitia unei nevoi nesatisfacute a constituit-o mutarea intr-o casa noua, odata cu inceputul facultatii in Bucuresti.Odata cu mutarea a fost necesara mobilarea locuintei precum si dotarea acesteia cu aparatura electrocasnica si electronica astfel incat sa satisfaca cat de cat nevoile generate de progresele de natura tehnologica. 
Printre elementele tehnologice care au dus la aparitia acestei nevoi pot enumera:
- Capacitatea mult mai mare a unei combine frigorifice;
-  consumul redus de energie;
-  existenta congelatorului cu usa separata;
- designul modern
In ceea ce priveste piramida lui Masslow consider ca aceasta este o nevoie sociala deoarece nu cred ca exista vreo casa in care sa nu fie nevoie de un frigider(combina frigorifica), lipsa acestuia din orice gospodarie fiind putin probabila Destinatia sa de a  pastra alimentele cat mai proaspete este o urmare a unei alte nevoi si anume aceea de a ne hrani pentru a putea supavietui.
2. Cautarea de informatii
a) Cautarea interna
- Cautare interna activa
Sincera sa fiu prea multe informatii in legatura cu acest produs nu aveam, deoarece pana in momentul de fata nu fusesem pusa in situatia in care sa trebuiasca sa ma documentez in legatura cu ,,lucruri pentru casa". Singurul lucru pe care mi l-am propus sa il retin in


Fisiere in arhiva (1):

  • Procesul Decizional de Cumparare a unei Combine Frogorifice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!