Procesul de Vanzare la B&B Collection

Extras din referat Cum descarc?

1.Prezentarea societatii
B&B Collection este importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca a peste 100 de marci internationale de ceasuri si bijuterii. In prezent, compania ofera clientilor produse certificate original prin intermediul a 90 de magazine din intreaga tara. Patru concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor (B&B Collection, Splend'or, Kultho si Be in time) isi asteapta pasionatii de orologerie si accesorii de lux. B&B Collection este, de asemenea, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului din domeniul produselor cosmetice de lux. Specialistii in frumusete intampina clientii in cele 45 de magazine din intreaga tara (Kendra - 5, B&B - 40) cu sfaturi profesioniste despre ingrijire si machiaj.
Prin magazinele din intreaga tara, B&B Collection ofera produse de marca, valoare si calitate recunoscute pe plan international, care se regasesc in cele mai recente colectii prezentate la principalele targuri si expozitii internationale de profil. 
Viziunea firmei este de a pastra calitatatea de lider in piata importului si distributiei de ceasuri si bijuterii. 
Valori
Urmand o perfectionare continua, echipa B&B Collection isi indeplineste misiunea identificandu-se cu valorile companiei: 
- atitudine orientata catre client Succesul dobandit odata cu experienta acumulata ca participant activ pe pietele interne si internationale este confirmat de gradul de satisfacere profesionala a clientilor si partenerilor nostri. Construieste relatii de afaceri bazate pe respect, profesionalism si excelenta. 
- calitate Valoarea calitativa a produselor pe care B&B Collection le ofera este certificata de normele europene urmarite cu strictete de partenerii externi si garantata de companie, prin serviciile post vanzare de care beneficiaza toti clientii. 
- performanta Firma vine in intampinarea nevoilor partenerilor cu produse si servicii de calitate. Asigura o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. Sunt receptivi si flexibili in relatiile de afaceri pe care doresc sa le construiasca. Toate acestea reprezinta pentru aceasta firma criterii pentru atingerea performantelor pe care le au ca obiectiv. 
- inovatie Spiritul de inovatie le-a permis sa creeze pentru clientii patru concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor, ce urmeaza valorile organizationale definitorii: B&B Collection, Splend'or, Be in time, Kultho si doua concepte de magazine cosmetice Kendra si B&B. 
Magazine B&B Collection:
KULTHO
Creativitatea nu are limite pentru cei mai conservatori dintre noi, iar rafinamentul si distinctia sunt integrate ingenios intr-o atmosfera specifica luxului in cel mai adevarat sens. Toate acestea se intampla la Kultho, deschis pe Bdul Magheru 1-3, unde se regasesc colectii elegante de bijuterii si ceasuri. Adevaratele piese de valoare, create de maestrii bijutieri, sunt prezentate cu o atentie impecabila. Versace, Fendi, Dior, Rosato, Ezio Genero, Cacharel, perle de Mahorica si pietre pretioase - sunt doar un inceput.
BE IN TIME
Be in Time este locul perfect pentru cei care traiesc fiecare clipa la cota maxima. Pentru cei care nu se tem sa fie unici am creat doar o atmosfera familiara. Iar daca vor cu tot inadinsul sa fie punctuali pot alege ceasuri automatice, cronograf ... sau se pot 'multumi' sa fie in pas cu moda - doar le va fi mai greu sa aleaga. 
SPLEND'OR
Magazinul Splend'or combina stilul traditional cu eleganta prezentarii produselor. Splend'or este o usoara cale de acces catre cele mai sofisticate piese de bijuterii si cele mai inovative tehnici de masurare a timpului. Moda si acuratetea sunt acum de la sine intelese.


Fisiere in arhiva (1):

  • Procesul de Vanzare la B&B Collection.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!