Prezentarea Departamentului de Vanzari din Cadrul Companiei Arnaud Romania Chemichals

Extras din referat Cum descarc?

ARNAUD ROMANIA CHEMICHALS
Scurt istoric al companiei
Societatea ARNAUD ROMANIA CHEMICALS a fost infiintata in 1998, ca reprezentanta in Romania a Grupului Francez ARNAUD. Creat in anul 1908 de A.ARNAUD, Grupul ARNAUD asigura comercializarea unui numar foarte mare de produse chimice, practic materii prime pentru industriile:alimentara, farmaceutica si cosmetica, materialelor compozite, cauciucului si maselor plastice , lacurilor si vopselurilor.
Firma ARNAUD Franta este un colaborator permanent a numeroase firme de prestigiu precum L'Oreal, Renault, Bayer, DuPont, Rhone Poulenc, Michelin, etc. 
Organizare
ARNAUD Romania are in general aceleasi structura si procedura de lucru ca si firma-mama din Franta, avand 19 salariati organizati in urmatoarele departamente: 
a) Vinzari: 12 persoane 
b) Finante si Servicii : 7 persoane 
Departamentul de Vanzari are in structura urmatoarele compartimente fiecare compuse din cate un reprezentant, un asistent de vanzari si cinci agenti comerciali(agenti de vanzari):
- Alimentar
- Farmaceutic si Chimie Fina
- Cauciuc
- Termoplastice 
- Lacuri si Vopsele 
- Lemn 
- Compozite 
- Textile 
Suprafata de lucru este de 900 mp, repartizata astfel: 100 mp birouri, 800 mp depozit. 
Departamentul de servicii prin functia sa de logistica poate asigura, la cerere, livrarea bunurilor la sediul clientului. 
De asemenea, in cadrul firmei functioneaza un antrepozit vamal care asigura posibilitatea de livrare a produselor "just-in-time". 
Principiile care stau la baza activitatii firmei sunt: COMUNICARE, DELEGARE, PLANIFICARE. 
Atributiile fiecarui post precum si relatiile de lucru sunt prevazute in Structura Organizationala a firmei.
Oferta materii prime
In serviciul furnizorilor 
Marile grupuri chimice internationale isi incredinteaza din ce in ce mai mult distributia produselor lor catre firme specializate in import si distributie. Prin elaborarea de studii de piata, investigatii permanente ale cadrului legal desfasurari comertului cu chimicale, observarea concurentei si cunoasterea ultimelor inovatii tehnologice, firma reprezinta un agent pentru productia industriala. Rolul companiei este de a facilita furnizorilor atingerea obiectivelor stabilite pentru teritoriul in care sunt reprezentati.
In serviciul clientilor
Este preocuparea constanta a companiei Arnaud de a furniza raspunsul optim la cerintele clientilor . Catalogul avand o arie larga de produse raspunde unei varietati de cerinte. Inginerii de vinzari vorbesc in limajul clientilor si dispun de toate resursele comerciale si logistice necesare pentru a oferi ceea ce clientii doresc. 
Parteneri pe termen lung 
O astfel de abordare cuprinzatoare este rara in companiile de distributie. Clientii stiu de unde vin produsele care le sunt livrate, in timp ce furnizorii cunosc exact unde se duc produsele lor si pentru ce sunt ele folosite. Astfel, parteneriatul Arnaud atit cu furnizorii cit si cu clientii este de durata si deplin transparent. 
Calitate Totala 
Firma si-a stabilit obiectivul indeplinirii celor mai stringente cerinte in termeni de Calitate, Siguranta si Mediu. Astfel, operatiunile comerciale sunt certificate ISO 9002 inca din 1996, iar depozitul central de marfa din Garrennes (Franta) a fost in 1998, primul din domeniul distributiei de materii prime chimice premiat cu ISO 14001.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Departamentului de Vanzari din Cadrul Companiei Arnaud Romania Chemichals.doc

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!