Prezentare SC Suraki SRL

Extras din referat Cum descarc?

SC SURAKI SRL a fost infiintata in anul 2001, intr-o locatie special selectata, neafectata de dezvoltarea industriala, alfata la circa 50 km , sud vest, departare de capitala.
In anul 2006 a fost finalizata prima investitie, o frema de crestere si inmultire a strutilor, avand o capacitate de pana la 20.000 de capete, pentru ca un an mai tarziu, sa fie finalizat restul complexului agro industrial, abatorul, sectia de prelucrare a carnii carmangerie, sectia de prelucrare a pieilor tabacarie si statia de epurare si incinerare. 
Alaturi de ferma zootehnica complexul dispune si de o ferma vegetala, avand in exploatatie o suprafata de circa 300 ha, care asigura furajarea animalelor din ferma, astfel  avand un ciclu de productie complet integrat. 
Complexul Suraki este specializat in exploatarea strutilor, dar aceasta activitate reprezinta doar o treime din total, restul fiind ocupat de abatorizarea ovinelor si caprinelor. Alaturi de animalele produse in cadrul fermei, sunt abatorizate si animale de alta provenienta, in special efectivele de ovine si caprine, astfel oferind o gama variata de produse si preparate din carne.
Ferma, este dotata cu capacitati de reproductie, eclozionare, de pana la 3000 de oua/ciclu, fiind conceputa astfel incat sa asigure un flux continuu de animale pentru abatorizare. Conceptul de functionare a fermei respecta normele sanitare Europene. 
In momentul de fata SC SURAKI SRL este cel mai mare producator si distribuitor de carne de strut, acoperind circa 90% din totalul cererii de pe piata, restul fiind acoperit de micii crescatori autohtoni. Reteaua noastra de distributie include unele dintre marile lanturile de magazine cat si in reteaua de hoteluri si restaurante din capitala si pe Valea Prahovei. Intre retele de magazine in care se gases produsele noastre se afla nume referinta precum hipermarketurile Metro, Real, Selgros sau supermarketuriele din capitala La Fourmi, Nic, Gmarket sau Primavara.
Abatorul este echipat si autorizat pentru sacrificarea de struti, oi si capre, productia aferenta carnii de strut ocupand numai 30% din capacitatea totala a abatorului. Calitatea produselor noastre este grantata prin implementarea in productie a trei standarde internationale: ISO 9001/2001, ISO 14001/2005 si HACCP/22001/2005 avand un flux complet de fabricatie. Inca de la infiintarea fermei, societatea noastra a avut in vedere obtinerea certificatului BIO pentru toate produsele fermei.
Principala ramura de exploatare a complexului este cea a carnii de strut, tinta preocuparilor societatii noastre fiind segmentul de piata al produselor naturale, dietetice, fara adaosuri sau conservanti, ce se adreseaza clientilor preocupati in primul rand de calitatea hranei consumate.
Carnea de strut ofera pe langa un gust rafinat, un continut optim nutritiv, alaturi de o valoare energetica scazuta. Dupa cum se observa in tabelul alaturat carnea de strut este superioara celorlalte din toate punctele de vedere, de la continutul de proteine si alte macroelemente, pana la valoarea cantitatii de grasime si colesterol.
In afara produselor de macelarie, a fost demarat un program de carmangerie pe ramura crud uscat. Principala caracteristica a produselor noastre crud-uscat este respectarea retetei traditionale, reteta care asigura caracteristici precum culoarea, ingredientele sau ciclul de maturare ce sunt similare celor traditionale taranesti. Aceste produse sunt din ce in ce mai cautate si apreciate de piata autohtona. 
In cadrul acestui program avem doua linii. O linie dietetica si una de produse picante. Principalele produse sunt: salam, carnati si prosciutto. 
Pielea de strut este poate cea mai apreciata si scumpa piele din lume.  Aceasta este cunoscuta datorita finetii  si a reliefului particular pe care o are.  Cu toate acestea pielea de strut este una dintre cele mai rezistente si flexibile dintre cate exista. Imbibata din belsug cu uleiuri naturale, aceasta rezista foarte bine la uscare, la indoire sau la rigiditati fara a ceda. Din suprafata totala, cea mai apreciata este partea dorsala, numita ,,Diamant".
Datorita calitatilor ei, acesta piele se adreseaza gamei de lux a produselor, atat prin aspect cat si calitatii de a fi usor tolerata de organismul uman.
Din punct al vederii al desfacerii, societatea noastra a promovat produsele din gama de lux, avand contacte cu nume de top din industrile conexe.
Tehnologia noastra de tabacire este una vegetala, pieile astfel prelucrate sunt mult mai usor tolerate de pielea umana decat cele prelucrate prin metodele industriale.
Toate fluxurile de fabricatie al complexului folosesc substante si consumabile biodegradabile, astfel incat, dupa tratarea si epurarea apelor uzate, rezulta apa de puritate industriala folosita in irigatii.
Restaurante unde puteti consuma carne de strut Suraki
Restaurant Mica Elvetie 
Str. Sandu Aldea, nr. 64, Sector 1, Bucuresti
tel./ fax: 004021/224.50.17
e-mail: info@micaelvetie.ro 
web: http://www.micaelvetie.ro/
Restaurant Esperanto
Str. Eremia Grigorescu nr. 16, 
Tel.: 021 - 211.36.46
Restaurant SteakHouse 
B-dl Timisoara, nr. 26, Mall Plaza, 
etaj 2, Tel.: 0766.267.878
Athenee Palace Hilton Bucharest hotel
1-3 Episcopiei St., District 1, Bucharest,
Tel: 40-21-303 3777
Hotel Novotel Bucuresti


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentare SC Suraki SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.



Hopa sus!