Prezentare Dacia Duster

Extras din referat Cum descarc?

de la Fiskales LKW au realizat un kit de conversie VAN pentru Dacia Duster. Pachetul este oferit pentru toate versiunile de echipare ale SUV-ului din Mioveni.
Dacia Duster van
Compania Fiskales LKW din Austria a propus un kit de tuning mai special pentru Dacia Duster. Acestia propun o versiune Van a lui Duster, care ofera un volum de incarcare de 1.636 de litri si o sarcina utila maxima de 425 de kilograme. Versiunea 1.6 16v a lui Duster are un pret de pornire de 12.508 euro in Austria echipata cu acest kit de conversie Van. Modelul din Mioveni este oferit si in versiune van pe anumite piete, dar pachetul respectiv ( kit-ul de transformare VP/VS) nu este oferit si pentru versiunile cu tractiune integrala.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentare Dacia Duster.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!