Plasamentul la ING

Extras din referat Cum descarc?

Istoria ING in Romania a inceput in 1994. Atunci, ING Bank a fost prima banca straina care a dechis o sucursala in Romania, dupa 1989. In prezent, ING Romania ofera o gama completa de servicii financiare destinate tuturor categoriilor de clienti: companii, institutii financiare si clienti persoane fizice. 
ING Romania are peste 1000 de angajati in cele 27 de orase in care sunt deschise 24 de sucursale pentru companii si 120 unitati ING Self'Bank, pentru persoane fizice, cu un orar de activitate cuprins intre orele 9:30- 19:00. De asemenea, ING Romania beneficiaza de cea mai mare forta de vanzari de produse de asigurare: aproape 2200 de consultanti in 60 de orase. 
ING detine o pozitie foarte solida pe toate segmentele pe care activeaza: lider pe piata de brokeraj si pe piata financiara primara si secundara; este cea mai mare banca custode si este liderul pietei de asigurari de viata. In plus, ING a fost prima institutie bancara care a oferit companiilor si persoanelor fizice o gama completa de servicii electronice: ING OnLine, Self'Bank si Home'Bank. 
ING Bank Romania este singura banca de pe piata care beneficiaza de ratingul `AA`, acordat de agentia internationala Standard & Poor`s. Acesta confera ING Bank statutul de institutie financiara care furnizeaza clientilor o securitate financiara excelenta.
ING Self'Bank este locul in care iti faci singur toate operatiunile bancare specifice unui cont curent. Adica extragere si depunere numerar, plata facturi, schimb valutar, verificare solduri, tiparire extrase de cont. Se reduce astfel timpul de asteptare, posibilitatea unor greseli umane si interactiunea la ghiseu.
Avantaje:
- 	programul de lucru: 7.00 - 23.00, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale
- 	poti efectua toate operatiunile singur, fara implicarea unui reprezentant al bancii 
- 	 exista un telefon cu legatura directa catre un operator in cazul in care un client intampina o problema legata de operatiuni 
- 	 fara formulare 
- 	 clientul e in siguranta pentru ca in ING Self'Bank au acces la ore tarzii doar clientii ING, pe baza cardului ING
Prin intermediul acestui serviciu se pun la dispozitia clientului 3 instrumente cu ajutorul carora efectueaza toate operatiunile ce il intereseaza 
1. Bancomat+ 
Este aparatul inalt care asigura operatiunile cu numerar de care are nevoie clientul. Aici se pot retrage si depune bani. Vizualizarea soldului este gratuita. 
2. Multimat 
Este un computer specializat in transferuri. Prin intermediul lui se poate: 
- face plata catre furnizori de utilitati fara comision 
- face plata in orice cont ING, fara comision sau in conturi din alte banci din Romania. 
- administra linia de credit ING Extra'ROL 
- realiza schimburi valutare, fara comision 
- schimba codul PIN
- tipari extrasele de cont gratuit 
3. Plati Expres 
Este un modul care permite sa plata facturilor de utilitati in doar 20 de secunde. E nevoie de autentificare cu cardul ING VISA si apoi scanarea codului de bare al facturii, confirmarea sumei introducand codul PIN si plata e realizata.
! Costul de intretinere si de folosire a retelei este integrat in costul de administrarea a cardului ING.
4. !! POS-uri se gasesc doar in cadrul sucursalelor si sunt disponibile doar pentru clientii corporate cu o cifra de afaceri mai mare de 3 milioane de euro.
Home`Bank este serviciul de Internet Banking prin intermediul caruia clientii ING persoane fizice si companii (Retail), pot efectua in conditii de maxima securitate operatiuni bancare fara numerar oricand si de oriunde au acces la un calculator conectat la internet. 
Securitatea utilizarii este asigurata de dispozitivul Digipass ce genereaza cate o parola unica ori de cate ori utilizatorul acceseaza acest serviciu sau efectueaza o tranzactie.
Beneficii
Ai acces la conturile tale: 
- 24 de ore din 24, 7 zile din 7 
- oriunde te-ai afla in lume, atata vreme cat ai acces la un calculator conectat la Internet 
- in conditii de maxima securitate
- tranzactiile catre conturi ING nu au comision, iar catre alte banci sunt cu 60% mai mici decat la banca
Simplu si rapid, poti sa:


Fisiere in arhiva (1):

  • Plasamentul la ING.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!