Planul de Afaceri al Grădiniței Step by Step

Cuprins referat Cum descarc?

CUPRINSUL LUCRARII:
1. DESCRIEREA AFACERII 
1.1 Descrierea ideii de afacere 
1.2 Descrierea societatii 
1.3 Descrierea serviciilor 
1.4 Descrierea mediului in care evolueaza afacerea 
2. PLANUL DE MARKETING
2.1 Descrierea pietei 
2.2 Segmentul de piata urmarit 
2.3 Trendul pietei 
2.4 Concurenta si alte influente 
2.5 Strategia de marketing 
2.6 Identificarea si analiza riscurilor 
2.7 Analiza SWOT 
3. MANAGEMENTUL AFACERII 
3.1 Proprietarii afacerii 
3.2 Descrierea echipei manageriale 
3.3 Consultantii cheie 
3.4 Echipa de lucru
4. FINANTAREA AFACERII
4.1 Nevoile de finantare
4.2 Sursele de finantare
4.3 Modalitati de finantare
5. CONCLUZII SI BIBLIOGRAFIE


Extras din referat Cum descarc?

1.1 Descrierea ideii de afacere 
SC Step by step SRL va fi o societate comerciala cu raspundere limitata (SRL) care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana. Portofoliul de clienti cuprinde persoane fizice sau juridice de pe raza sectorului 6 Bucuresti, care au copii prescolari, cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani. Calitatea produselor, serviciile si a ofertelor pot atrage clienti si din localitati invecinate acestuia datorita transportului asigurat de societate. SC Step by step SRL isi propune ca prin activitatea pe care o desfasoara sa ofere tuturor clientilor servicii educationale de cea mai inalta calitate care sa reflecte cel mai optim raport calitate-pret. Intreaga activitate a firmei este orientata spre impletirea optima a activitatilor educative cu o igiena si o alimentatie calitativa, toate acestea desfasurandu-se intr-un mediu cald si primitor. Gradinita privata Step by step va fi o afacere noua si independenta.
Strategia afacerii: Obiectivul general urmarit de managementul societatii comerciale este de a creste volumul activitatilor si a profitabilitatii. Pe baza cunostintelor dobandite, stategia firmei se bazeaza pe o diferentiere calitativa fata de gradinitele concurente. Desi in aceasta zona au inceput sa apara o serie de crese si gradinite private, gradinita Step by Step va fi singura din zona care ofera programe de educatie extrascolare (muzica, arte plastice si limbi straine). 
Scopuri si obiective:
Aceasta afacere isi propune sa se distinga de celelalte societati asemanatoare datorita tipurilor de servicii oferite.
In vederea atingerii unei cifre de afaceri favorabile, firma va avea in vedere urmatoarele obiective:
-situarea in cartierul de blocuri noi construite unde locatarii sunt majoritatea tineri casatoriti, putandu-se afirma astfel ca locul este ales strategic.
-are o capacitate de maxim 60 de locuri, copiii fiind impartiti in 4 grupe.
-programul usor accesibil pentru parinti: avem program de dimineata sau orar prelungit pana dupa-amiaza, in acest caz copiii dorm in incinta gradinitei noastre.
-dotarea cu patuturi suprapuse si nesuprapuse, noptiere, masute, scaunele,camera video, jocuri, jucarii si computere cu jocuri.
-copiii sunt asistati si indrumati de 4 educatoare competente si responsabile.
Programul de functionare:
Pe timpul vacantelor gradinita va fi inchisa, insa poate face o exceptie de la regula in cazul in care parintii nu au in grija cui sa-i lase pe cei mici.
In week-end-uri deasemenea gradinita este inchisa.
In cursul saptamanii, de luni pana vineri, gradinita functioneaza incepand cu orele 800 pana la orele 1700.
Calitatea serviciilor va fi imbunatatita prin mentinerea unui control strict din punct de vedere managerial, organizarea de pragatiri periodice pentru personalul nou angajat si pentru cel deja existent.
Afacerea va fi profitabila deoarece se adreseaza parintilor tineri, cu studii cel putin superioare si cu venituri peste medie, parinti ce lucreaza in cadrul bancilor sau a companiilor multifunctionale si al caror program de lucru se prelungeste pana seara. 
Oportunitatile de dezvoltare identificate sunt ocuparea in proportie de minim 85% din numarul de locuri prevazute, precum si infiintarea unei "grupe de pampersi" cu varste intre 2 si 3 ani, care in gradinitele normale de stat nu sunt acceptati. 
Emblema societatii: 
Domeniul de activitate: invatamant prescolar - cod CAEN 8510 (Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala, 2012) 
Forma de organizare: SRL (Societate cu Raspundere Limitata) 
In acest moment: firma nu este infiintata 
Angajatii firmeii: SC Step by Step SRL va avea un numar de 12 angajati permanenti si 3 angajati in regim de colaborare. La cererea parintilor, numarul angajatilor in regim de colaborare se poate modifica. Alaturi de acesti angajati sunt cei trei proprietari ai afacerii: Pana Adina, Popescu Georgiana si Popa Elena care vor detine si functia de manageri.


Fisiere in arhiva (2):

  • Planul de Afaceri al Gradinitei Step by Step.pptx
  • Planul de Afaceri al Gradinitei Step by Step.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!