Plan de Marketing pentru Produsul - Rochii de Seara pentru Femei Insarcinate

Cuprins referat Cum descarc?

1. Configurarea Produsului
1.1 Atribute (fizionomie, caracteristici fizice, utilizare principala, secundara)
1.2 Sistem de sustinere (marca, ambalaj, service, garantie, etc.)
1.3 Diferentierea marcii
2. Configurarea Pretului
2.1 Strategia de pret
2.2 Nivelul pretului
3. Configurarea Promovarii
3.1 Reclama (audienta, mesaj, canale media)
3.2 Promovarea vanzarilor (tehnici folosite, descriere)
4. Configurarea distributiei
4.1 Extinderea teritoriala a distributiei (zona geografica)
4.2 Intensitatea retelei de distributie si structura canalelor


Extras din referat Cum descarc?

1. CONFIGURAREA PRODUSULUI
In centrul mixului de marketing al firmei Beauty & Pregnancy se afla produsul pe care aceasta il promoveaza si anume rochia de seara pentru femeile insarcinate. Celelalte componente ale mixului sunt conditionate de existenta si particularitatile acesteia.
In marketing notiunea de produs semnifica orice ansamblu de elemente care poate declansa cererea pe o piata.
Materialitatea si consistenta fizica a produsului, ca si proprietatile sale nu constituie un scop in sine si nu pot fi intelese izolat de nevoile si dorintele consumatorului final.
Produsul trebuie conceput, executat si evaluat prin avantajele aduse de el consumatorilor si prin utilitatea pe care acestia o asteapta de la el.
Orice produs are un anumit ciclu de viata, definit ca "perioada scursa intre momentul aparitiei produsului destinat satisfacerii unei anumite nevoi si momentul disparitiei acestuia de pe piata". Acest ciclu de viata se desfasoara pe mai multe etape, incepand cu faza de lansare, faza de crestere, de maturitate, pana la faza de declin.
1.1. ATRIBUTE
Dupa o analiza atenta a cerintelor pietei si tendintelor in lumea mondena, firma noastra si-a propus sa ofere colectii ce se remarca prin varietate, stil, culori, marimi, compozitie.
In ceea ce priveste stilul, firma noastra urmareste acoperirea unui segment cat mai mare al pietei tinte, prin rochii pe gustul tuturor viitoarelor mamici, punandu-le la dispozitie diverse modele: clasice, moderne, sofisticate, agresive, simple, romantice, agresive si retro.
In materie de culorile rochiilor, avem o paleta diversificata. Tinand cont de faptul ca tonurile de alb si negru nu se vor demoda niciodata, acestea nu vor lipsi din colectiile noastre, reprezentand de cele mai multe ori alegerea domnelor care doresc modele clasice, simple, adecvate pentru anumite evenimente sociale. In noua colectie din sezonul primavera-vara 2009 predomina nuantele de verde, albastru, mov, roz, rosu, cat si sidefurile, ca auriu. Nuantele alese au ca scop evidentierea starii de spirit a femeii insarcinate, ce trece printr-o perioada de sentimente contradictorii, remarcandu-se totodata prin stralucire, frumusete.
Pentru a raspunde necesitatilor tuturor clientelor noastre, rochiile se gasesc pe diferite marimi, raportandu-se astfel la fiecare etapa a sarcinii si la greutatea acesteia. Luand in considerare schimbarile ce au loc la nivelul fizicului, modele noastre incearca sa puna in valoare sileuta, acoperind micile imperfectiuni.
Cele mai multe modele de rochii beauty & pregnancy sunt confectionate din satin, matase si catifea, materiale ce se remarca prin calitate, rezistenta si comoditate. 
Principala functie a unei rochii de seara, sau al oricarui alt articol vestimentar este de a imbraca doamnele la un anumit eveniment si de a le conferi siguranta si incredere in frumusetea lor.
1. 2. SISTEM DE SUSTINERE
Marca confera identitatea produsului si il diferentiaza de cele concurente.Marca "Beauty &pregnancy este sugestiva si evidentiaza faptul ca o femeie este frumoasa chiar si in perioada de sarcina. Scopul alegerii acestei marci este de a sublinia originalitatea produselor si de a fi recunoscuti pe piata de desfacere.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Marketing pentru Produsul - Rochii de Seara pentru Femei Insarcinate.doc

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!