Plan de marketing

Cuprins referat

INTRODUCERE	3
PREZENTAREA FIRMEI ,,FIRAT PLASTIK KAUCUK"	3
DESCRIEREA PRODUSULUI	4
RELANSAREA MARCII ,,FIRATPEN"	5
1. Analiza pietei de profile din PVC	5
2. Analiza SWOT	8
3. Strategia de relansare	12
4. Programul de marketing	13


Extras din referat

INTRODUCERE
Per ansamblul industriei constructiilor, segmentul tamplariei termoizolante a cunoscut una dintre cele mai spectaculoase cresteri atat ca numar al firmelor ce activeaza in domeniile specifice, cat si ca evolutie a afacerilor. In acelasi timp, segmentul continua sa mai aiba o serie de piedici, in primul rand datorate firmelor care nu respecta standardele de calitate, fapt semnalat de altfel si de patronatele din tamplarie.
Analizand diverse statistici si avand in vedere si opiniile specialistilor, de la an la an lucrurile se schimba in bine, piata incepand treptat sa intre pe fagasul normal. Astfel, desi pe piata exista un numar de peste 40 de marci de profile din PVC si mai mult de 20 de marci de profile din aluminiu, piata incepe sa se cristalizeze. Astfel, sapte marci de profile din PVC detin impreuna circa 2/3 din piata, in timp ce pe sectorul tamplariei din aluminiu, cinci marci de profile detin peste 75% din piata.
PREZENTAREA FIRMEI ,,FIRAT PLASTIK KAUCUK"
Firat Plastik Kaucuk San. Ve Tic. A.S. a fost infiintata in Turcia in anul 1972. Principiul cu care a inceput sa functioneze a fost acela de a avea o productie de calitate. Ca si rezultat al dezvoltarii tehnologice foarte rapide, a devenit micul gigant al sectorului in care actiona intr-un timp foarte scurt. 
Avand o fabrica pe cat se poate de moderna care se intinde pe o suprafata de 278.000 m2, din care 243.000 m2 se afla in Istanbul-Buyukcekmece si 35.000 m2 in Ankara-Sincan, capacitatea de productie anuala a fabricii Firat este de aproximativ 100.000 tone.
Firat are o gama larga de produse in cadrul procesului de productie, si anume: profile din PVC pentru usi si ferestre, tevi din PVC, tevi din polipropilena, tevi din polietilena cu densitate mare, tevi din polietilena cu densitate mica, tevi pentru evacuarea apei uzate, precum si conducte si tevi pentru gaze naturale.
Firat are ca misiune in principal rezolvarea problemelor de canalizare in tarile unde are reprezentante si, in mod special, in Turcia. De aceea, in acest scop produce tevi si conducte pentru canalizare si pentru evacuarea apei uzate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de marketing.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!