Plan de Afaceri-Elegant Stil SRL

Extras din referat Cum descarc?

Prezentare generala
Societatea Elegant Stil SRL are sediul in orasul Constanta, str. Lahovari, nr. 172 si functioneaza ca pesoana juridica romana conform actului constitutiv. Firma are un capitalul social subscris si varsat de 300 RON divizat in 100 parti sociale cu valoare nominala de 3 RON fiecare. 
SC Elegant Stil SRL are doi asociati:
- Cioaca Cristina aport capital echivalent a 50 de parti sociale a cate 3 RON fiecare, reprezentand 50% din capitalul social subscris;
- Chevereanu Ramona, aport capital echivalent a 50 de parti sociale a cate 3 RON fiecare, reprezentand 50% din capitalul social subscris;
Principala activitate este prestarea de servicii privind organizarea differitelor evenimente, axandu-se in special decorarea salilor pentru diverse evenimente cum sunt nuntile, aniversari si alte reuniuni.
Principalele noastre calitati sunt urmatoarele:
- Clientii nostri primesc serviciile prompt si eficace;
- Mentinem o relatie excelenta de lucru cu alti agenti economici cum sunt florariile si magazinele specializate;
- Pastram o imagine profesionala tot timpul.
Istoricul firmei:
Firma noastra este o firma noua care ofera servicii in ceea ce priveste organizarea de evenimente.Prea multi oameni devin stresati de faptul ca trebuie sa aiba grija si de decorarea saloanelor pentru organizarea diferitelor evenimente. Scopul nostru este sa ii ajutam sa depaseasca aceste momente prin preluarea acestor griji. Factnd acest lucru clientii nostri pot sa se bucure pe deplin de eveiment, lasandu-ne pe noi sa ne ocupam de acesata problema.
Costuri de infiintare:
Costurile estimate pentru lansarea afacerii sunt de 15.000 RON ( include taxele de infiintare, promovarea si alte cheltuieli). Cheltuielile initiale vor fi suportate de cei doi asociati in parti egale ( cate 7.500 RON fiecare).
Taxe de infiintare societate 
1. Disponibilitate si rezervare denumire firma 44 
2. act constitutiv 200
3. Cazier fiscal 2*5=10
4. Inregistrare in Registrul Comertului 120
5. alte cheltuieli 126
500 RON
Capital social 300
Cheltiueli materiale 10.000
Publicitate 2.200
Alte cheltuieli 2.000
15.000 RON
Analiza pietei
Anual au loc mii de nunti. De aceea un organizator de nunti 
profesionist este o comoditate. Firma Elegant Stil ofera servicii de consultanta, precum si de amenajare a salilor pentru diferite evenimente. Ne mindrim ca suntem profesionisti si ca putem satisface nevoile tuturor clientilor.
Prin preluarea unor activitati care pana acum erau realizate de mire si 
mireasa si familiile acestora, Elegant Stil va face ca o mare parte din grijile acestora sa fie rezolvate, si astfel acetia vor avea mai mult timp liber.
Necesitatile pietei in ceea ce priveste organizarea nuntilor sunt 
puternic conturate de clientii dornici sa aiba o ceremonie bine planificata si executata. Deasemenea amenajarea salonului exclusiv de catre familie poate duce la costuri mai mari decat daca se apeleaza la o firma specializata.
Analiza concurentei a dus la concluzia ci exista in jur de 10 firme 
specializate in organizarea evenimentelor in Constanta. 
Punctual forte al Sc Elegant Stil in comparatie cu concurentii sai il reprezinta oferirarea unor servicii de calitate la un pret inferior fata de cel al concurentilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri-Elegant Stil SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!