Patrunderea pe Piata Romaneasca a Grupului Meson

Extras din referat Cum descarc?

PREZENTARE GENERALA
Lucrarea de fata vizeaza patrunderea pe piata ramanesca a firmei ''Grupul Meson''cu noi tipuri de robinete industriale.
Grupul MESON, unul din cei mai mari producatori si distribuitori de robinete si fitinguri din Suedia , este prezent acum si pe piata din Romania. 
Existent pe principalele piete europene prin intermediul reprezentantelor sale din Danemarca , Norvegia, Spania, Turcia ,Grupul Meson isi continua evolutia dinamica prin infiintarea unei noi reprezentante in Europa de Est, respectiv in Bacau -Romania. 
Grupul Meson produce si comercializeaza robinete care corespund celor mai exigente reguli ale societatilor de certificare, raportul calitate / pret fiind unul competitiv. 
Avand ca principale obiective raspunsul prompt si livrarea in termenul stabilit firma ofera avantajul de a fi furnizorul de care este nevoie. 
Cu o gama diversa de robinete conform normelor DIN , JIS, ANSI care pot fi adaptate conform specificatiilor dumneavasta firma Meson se diferentiaza prin flexibilitate si solutiile tehnice care va pot fi oferite , experienta de peste 10 ani in domeniu fiind o garantie in acest sens. 
Firma Meson vine pe piata romaneasca cu un nou produs de robinet ''din otel cu sertar pana cu tija ascendenta'',dar pe langa acest nou tip de robinet mai produce si alte tipuri de robinete care se afla pe piata romanesca .
OBIECTUL DE ACTIVITATE.
Linia de produse
GRUPUL MESON actioneaza pe piata interna din Suedia firma detinand o pozitie de monopol pentru robinetele de dimensiuni mari (ex: robinete cu sertar corp plat DN 400 ?1200; robinete cu sertar corp oval DN 400 ? 1000; vane stavilar DN 150 ? 1200; robinete cu retinere cu clapa DN 200 ? 400; hidranti; statii de stins incendii cu clapa fluture DN 50 ? 1200, etc) cat si pe plan extern, principalele piete fiind: SUA, Germania, Anglia, Franta, Italia, Marea Britanie, Spania, Grecia, Olanda, Suiedia, Belgia, Israel, Maroc, Egipt, Chile, Siria, Malaezia iar acum si in Romania.
De remarcat ca, peste 20% din export este in SUA. Acest lucru s-a obtinut printr-un efort constant pentru imbunatatirea calitatii produselor si aplicarea unui sistem eficient de management al calitatii. Totodata, actiunile de marketing ale firmei s-au orientat catre pietele cu un potential ridicat in domeniul armaturilor industriale.
In cadrul gamei de produse firma Meson produce si comercializeaza :
- ROBINETE cu sertar pana: PN 6 DN 40 ?300;
PN 10 DN 40 ? 1200; 
- ROBINETE cu sertar cauciucat: PN 10 DN 40 ? 100-F5;
PN 16 DN 40 ? 300-F4;
PN 16 DN 40 ? 300-F5, actionate manual cu roata de manevra sau cap de antrenare;
- ROBINETE cu sertar tip hidrant: PN 16 DN 80 & 100, actionate manual cu roata de manevra;
- VANE stavilar : PN 0,5 DN 400 ?1200;
- ROBINETE de inchidere cu ventil: PN 6& PN 16 DN 15 ? 300, corp drept si corp de colt, actionate manual, cu roata de manevra sau electric;
- ROBINETE cu ventil, etansare elastica: PN 6 & PN 16 DN 16 ? 200;
- ROBINETE de retinere cu clapa: PN 10 DN 300 ? 400;
PN 16 DN 40 ? 400;


Fisiere in arhiva (1):

  • Patrunderea pe Piata Romaneasca a Grupului Meson.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!