Pasta de Dinti

Extras din referat Cum descarc?

Dupa parerea comuna a specialistilor in igiena orala, elementul de baza si cel mai important in igiena cavitatii bucale este perierea dintilor cu o pasta de dinti corespunzatoare - de 2 ori pe zi, timp de cel putin 2 minute. Ingredientele si formula produsului folosit sunt decisive.
Cu ajutorul ingredientelor sale testate clinic, Blend-a-med Complete 7 poate imbunatati cele 7 semne ale sanatatii dintilor si gingiilor, protejandu-i impotriva cariilor, tartrului, placii bacteriene, cariilor de la radacina dintilor si a problemelor gingiilor.
Folosind Blend-a-med Complete 7 si, prin periaj regulat, vei avea parte de un zambet sanatos, dupa 7 zile.
1. Obiectivul
Principalul obiectiv care se urmareste a fi obtinut dupa desfasurarea campaniei promotionale (oferirea a unui premiu instant), este cresterea vanzarilor cu 40% si a numarului clientilor cu 47%.
2. Strategii : acordarea unui premiu instant
Cumparand pasta de dinti Blend -a-med Complete 7, consumatorii au sansa sa castige un premiu de 1000 Ron, doar trimitand prin SMS la numarul 4566 codul ce apare pe cutie, dupa razuirea spatiului negru.


Fisiere in arhiva (1):

  • Pasta de Dinti.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!