Parc de mașini

Extras din referat Cum descarc?

Proprietarul unui parc auto constata necesitatea automatizarii activitatii sale. Pentru a facilita activitatea angajatilor sai, fiecare client este introdus in baza de date respectiva o data cu achizitionarea unui automobil. Orice client este caracterizat printr-un cod client (codcl) unic, nume, prenume, adresa si CI (seria si numarul cartii de identitate, respectiv al buletinului de identitate). Dupa achizitionarea automobilului, clientul va ramane in baza de date a firmei. Un singur client poate achizitiona mai multe masini, deci poate incheia mai multe contracte.
Fiecare masina are un cod masina (codm) unic, marca, anfabricatie, consum la 100 de km (consum100km), pretunitar. O masina poate aparea intr-un singur contract.
Cand se realizeaza o operatie de vanzare, angajatul parcului auto caracterizat printr-un cod angajat (codang) unic, nume (numeang), prenume (prenumeang), adresa, telefon trebuie sa incheie cu respectivul client un contract care sa cuprinda un numar de contract (codcontr), data incheierii contractului (datacontr), data de livrare a masinii dorite (datalivrare), codul clientului (codcl), codul angajatului ce incheie contractul (codang). Un singur angajat poate incheia mai multe contracte.
Identificarea identitatilor
- Client
- Contract
- Angajat
- Masina
Identificarea asocierilor intre entitati
Identificarea atributelor entitatilor
Clienti:  Codul clientului (CODCL) - cheie primara, Nume, Prenume, Adresa, Carte de identitate(CI);
Contract: Codul contractului (CODCONTR) - cheie primara, Data incheierii contractului (DATACONTR), Data livrarii masinii (DATALIVRARE), Codul clientului


Fisiere in arhiva (1):

  • Parc de Masini.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!