Nokia

Extras din referat Cum descarc?

DENUMIREA COMPANIEI NOKIA SI OBIECTUL DE ACTIVITATE
DESPRE COMPANIE: Nokia este liderul mondial in domeniul mobilitatii, impulsionand transformarea si cresterea industriei de comunicatii si a celei de internet, devenite acum convergente. Nokia produce o gama larga de dispozitive mobile, oferindu-le oamenilor, prin intermediul acestor dispozitive, acces la experiente mobile diverse:muzica, servicii de navigatie , vizualizare de continut video, vizionare TV, utilizare de jocuri si imagini, precum si posibilitatea de a lucra in afara biroului. Nokia ofera, de asemenea,echipamente,solutii si servici pentru retele de comunicatii.
VIZIUNE SI STRATEGIE: Nokia este o companie care pune pe primul loc la nivel global utilizarea sistemelor de comunicare care inregistreaza o crestere progresiva si continua. Caile de comunicare interumana s-au dezvoltat, internetul si retele de socializare fiind acum elementele centrale ale comunicarii intre oamenii. Oamenii vor sa ramana conectati oriunde si oricand, intr-un mod foarte personal. Iar Nokia promite sa gaseasca modalitati noi si inbunatatite de a sprijini interconectarea. Strategia Nokia consta in dezvoltarea unei relatii cu utilizatorul bazata pe incredere, oferind solutii atragatoare 
1.1.Scurt istoric
Istoria Nokia incepe cu fabrica de hartie a lui Fredrik Idestam, de pe malurile raului Nokianvirta. Intre 1865 si 1967, compania creste si devine o mare putere industriala. Intrarea in domeniul electronicelor se va face insa intr-o faza ulterioara - intai are loc fuziunea cu un producator de cabluri si cu un producator de cauciuc, fuziune prin 
Intermediul careia se creeaza Nokia Corporation... 
1865:Aparitia NokiaFredrik Idestam infiinteaza o fabrica de hartie langa cascada Tammerkoski din sud-vestul Finlandei - aici incepe istoria Nokia.
1898: Se creeaza Uzinele Finlandeze de Cauciuc
Arvid Wickstrom infiinteaza compania Uzinele Finlandeze de Cauciuc - aceasta avea sa devina ulterior divizia producatoare de cauciuc din cadrul Nokia.
1912: Se creeaza Uzinele Finlandeze de Cabluri
Eduard Polon infiinteaza compania Uzinele Finlandeze de Cabluri - pe baza acesteia se va crea ulterior divizia de cabluri si electronice a Nokia.
1937: Verner Weckman, un jucator de categoria grea in industrie
Fostul luptator olimpic Verner Weckman devine presedinte al Uzinelor Finlandeze de Cabluri.
1960: Primul departament de electronice
Uzinele Finlandeze de Cabluri isi infiinteaza primul departament de electronice, care desfasoara activitati de comercializare si exploatare computere.


Fisiere in arhiva (1):

  • Nokia.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!