Mixul de Marketing - Caietul Ecologic

Extras din referat Cum descarc?

Capitolul 1 
Configurarea produsului
1.1 Atribute (fizionomie, caracteristici fizice, utilizare principala, secundara, etc.)
Produsul nostru, caietul ecologic este un produs curent, accesibil tuturor consumatorilor, un bun de consum cu o utilizare indelungata. O utilizare secundara a produsului este folosirea acestuia drept obiect de colectie. Noutatea produsului consta in materialul din care este fabricat, fiind un caiet ecologic.
Culoarea aleasa pentru caietele ecologice este culoarea verde, datorita faptului ca este o culoare linistitoare, racoritoare, umana. Printre efectele psihologice ale culorii vezi se enumera: liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, contemplare, fantezie, culoare rece, placuta, odihnitoare si calma, impresie intensa de prospetime.
Firma ProEco si-a propus, totodata, lansarea de caiete parfumate. Aceasta gama cuprinde doua linii de produse, si anume: linia de "caiete parfumate pentru copii si pentru cei care inca se mai simt copii", cuprinzand urmatoarele arome: ciocolata, vanilie si fructe; a doua linie, cea pentru adulti, caietele parfumate cu esente florale.
Caietele ecologice ProEco se regasesc in format A4, A5 si A6, cu o greutate variabila intre 40g - 250g.
1.2 Sistem de sustinere (marca, ambalaj, service, garantie, etc.)
Numele caietelor este ProEco, nume cu care dorim sa facem cunoscuta importanta mediului inconjurator, firma noastra fiind "PentruEcologie". ProEco este un cuvant usor de pronuntat in orice limba, usor de memorat si reamintit; este sugestiv pentru produsele si serviciile oferite, totodata fiind un cuvant familiar, cald, politicos, scurt si simplu. 
Emblema ProEco este reprezentata printr-un desen, in care este ilustrat un copac si un pergament. Copacul semnifica prospetime, relaxare, intruchipand totodata si mediul inconjurator, mediu pe care firma ProEco incearca sa-l protejeze. Pergamentul simbolizeaza vechimea hartiei in lume, lucru pe care firma ProEco isi propune sa-l continue doar cu ajutorul materialelor reciclabile.
Ambalajul indeplineste o functie vitala pentru majoritatea produselor. El protejeaza bunurile, ajutand la mentinerea proprietatilor produselor. Ambalajul caietelor ecolocige, coperta, protejeaza produsul, consumatorul si totodata mediul inconjurator. Pe ambalaj (verso) se regaseste sloganul firmei : "Nu vom salva tot ce ne-ar placea sa salvam, dar vom salva mai mult decat daca n-am fi incercat deloc!" , alaturi de coordonatele poducatorului si specificatiile tehnice ( format, nr. file, gramaj, cod de bare etc).
Ca servicii firma ProEco ataseaza caietelor A6 un minicreion.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mixul de Marketing - Caietul Ecologic.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!