Mix de Marketing Parasolare

Cuprins referat Cum descarc?

1. Configurarea produsului 1
1.1 Atributele produsului 1
1.2 Sistemul de sustinere 2
1.3 Diferentierea marcii 3
2.Configurarea pretului 3
2.1 Strategia de pret 3
2.2 Nivelul pretului 4
3.Configurarea promovarii 4
3.1 Reclama 4
3.2 Promovarea vanzarilor 6
4.Configurarea distributiei 6
4.1 Extinderea teritoriala a distributiei(zona geografica) 6
4.2 Intensitatea retelei de distributie si structura canalelor 6


Extras din referat Cum descarc?

In primul proiect realizat am urmarit cercetarea pietei pe care dorim sa lansam produsul nostru si deasemenea am conturat foarte atent profilul pietei tinta. Cel de-al doilea proiect a fost axat pe realizarea unei anchete pentru a vedea care sunt preferintele persoanelor din piata tinta aleasa anterior. Ancheta s-a desfasurat prin intermediul chestionarii online si stradal, aplicandu-se un chestionar cu 13 intrebari unui esantion format din 40 de persoane. 
Acest ultim proiect are ca principal obiectiv realizarea mixului de marketing in ceea ce priveste noul nostru produs, ruloul exterior parasolar care isi schimba culoarea in functie de vreme. Acest proiect este impartit in 4 mari categorii si anume:
- Configurarea produsului
- Configurarea pretului
- Configurarea promovarii
- Configurarea distributiei
1. Configurarea produsului
Elementul central al mixului de marketing este produsul, toate celelalte componente fiind direct sau indirect conditionate de proprietatile acestuia. 
Forma finala a produsului este rezultatul conceperii, productiei si evaluarii avantajelor sale de catre consumatorul final. Materialele, proprietatile si avantajele produsului trebuie sa fie in cea mai mare masura in concordanta cu dorintele persoanelor incluse in piata tinta aleasa de noi. 
1.1 Atributele produsului
Dupa cum am observat din ancheta efectuata, multi potentiali clienti au propus sa adaugam o gama mai larga de culori acestor parasolare.Si pentru ca vrem sa ne multumim clientii am hotarat sa facem asta,astfel incat atunci cand afara este soare si cald,produsul nostru are una din culorile:gri,visiniu,negru sau maro,aleasa de client cand achizitioneaza produsul,iar cand afara este innorat fiecare culoare se va transforma in alta,dupa cum urmeaza:
o Gri Verde
o Visiniu Orange
o Negru Violet
o Maro Galben
Ruloul exterior parasolar care isi schimba culoarea in functie de vreme actioneaza ca un scut impotriva caldurii solare.Se recomanda pentru incaperi unde doriti o protectie eficienta impotriva caldurii.Rulourile exterioare parasolare care isi schimba culoarea in functie de vreme va ofera posibilitatea de a controla atat cantitatea de lumina care patrunde in incapere cat si temperatura din camera si atunci cand afara va fi innorat acesta isi va schimba culoarea intr-un calda.,astfel incat sa schimbe atmosfera din incapere. Materialul rulourilor exterioare parasolare este rezistent la intemperii si permite patrunderea unei lumini difuze, placute in incapere. O data cu aceste inovatii incercam sa depasim cele mai performante panouri solare existente pe piata.Firma detine magazine in care sunt standuri demonstrative,unde poti vedea si testa produsele.
Caracteristici:
o Rulouri exterioare parasolare reduc caldura cu pana la 90%.
o Permit deschiderea ferestrei in pozitie de aerisire.
o Rulouri exterioare parasolare avand materialul tip plasa nu obtureaza privelistea.
o Montare usoara din interior in cateva minute
o Gama mare de culori
o Cand nu este folosit, se ruleaza discret in carcasa superioara a ferestrei
o Montare usoara din interior si operare usoara din interior.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mix de Marketing Parasolare.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!