Mix de Marketing BCR

Cuprins referat Cum descarc?

1) Despre BCR
2) Produsele
3) Pretul
4) Promovarea
5) Plasament
6) Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

1) Despre BCR
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor si 561 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM - peste 2.200 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce. 
2) PRODUSE 
BCR dispune de o varietate de produse si servicii care se potrivesc nevoilor tuturor clientiilor dintre care puteam enumera : 
- depozite la termen - Maxiplus BCR , Succes BCR
- cont de economii - Maxicont BCR
- fonduri de economii - ERSTE MONEY MARKET RON si ERSTE BOND FLEXIBLE BCR
- pensii private
- asigurari de viata
Carduri:
Zambet Visa 
-card multifunctional: card de transport cu 5% bonus pentru fiecare reincarcare a cardului de transport din contul bancar;
-card de debit: pentru cumparaturi zilnice: 1% bonus din valoarea cumparaturilor la orice supermarket si a taxelor locale din Bucuresti;
-2% bonus din valoarea cumparaturilor la toate magazinele de haine/pantofi;
-3% bonus din valoarea cumparaturilor la comercianti din zona divertisment: restaurant, baruri, cinema;
-bonus 10% pentru intrare la muzeele din Bucuresti;
-10 lei cadou pe portofelul electronic de transport, inca de la emitere.
Card de debit Visa Electron Ron : 
Caracteristici: 
-este un card de debit legat direct la contul curent in lei, cu tehnologie cip incorporate. Este destinat persoanelor fizice si are o perioada de valabilitate de 3 ani.
- poate fi utilizat atat in Romania, cat si in strainatate pentru plata cumparaturilor, sau pentru retragere de numerar.
Servicii necomisionabile:
-plata facturilor curente de utilitati prin ATM-urile BCR
-transfer de fonduri din propriul cont curent cu card de debit atasat intr-un alt cont deschis in lei la BCR;
-reincarcarea cartelelor de telefon mobil de la ATM-urile BCR;
Avantaje:
- reduceri acordate la comerciantii parteneri BCR;
-siguranta tranzactiilor datorita tehnoilogiei cip incorporate;
-schimbarea codului PIN direct la ATM BCR, fara commision;
- acces permanent la contul curent la care este legat, prin intermediul Serviciului de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR (Alo 24 Banking BCR si Click 24 Banking BCR)
Card de debit Visa Clasic Ron:
Caracteristici: 
-este un produs superior, care permite efectuarea de tranzactii in mediul online( plata cumparaturilor la POS/pe Internet sau retragere numerar de la bancomat) sau offline(tranzactii la imprinter) oriunde este afisata sigla VISA.
In cazul virarii salariului lunar intr-un cont curent deschis la BCR, se poate acorda: 
-un credit de consum acordat in limita unui plafon cuprins intre 500 RON si maxim 40.000 RON fara a depasi 6 salarii nete
Sevicii necomisionabile:
-plata facturilor curente de utilitati prin ATM-urile BCR
-transfer de fonduri din propriul cont curent cu card de debit atasat intr-un alt cont deschis in lei la BCR;
-reincarcarea cartelelor de telefon mobil de la ATM-urile BCR.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mix de Marketing BCR.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!