Micromediul și macromediul societății SC Policolor SA

Cuprins referat Cum descarc?

I.Prezentarea societatii
I.1.Numele firmei
I.2.Forma juridica
I.3.Sediul societatii
I.4.Obiectivul activitatii curente
I.5.Natura capitalului
I.6Istoricul activitatii
II.Micromediul societatii
II.1.Furniz fortei de munca
II.2.Prestatorii externi de servicii pt societate
II.3 Furniz de mat prime
II.4.Clienti
II.5.Componenta directa si indirecta
III.Macromediul societatii
III.1.Mediul natural
III.3.Mediul economic
III.4.Mediul sociocultural
III.5.Mediul tehnologic
III.6.Mediul institutional legislativ
IV.Analiza SWOT
V.Concluzii si propuneri


Extras din referat Cum descarc?

I.1 DENUMIREA SOCIETATII
SC Policolor SA s-a infiintat la data de 2.11.1990 prin HG numarul 1176/1990 privind infiintarea de societati comerciale pe actiuni in industrie.Societatea Policolor S.A. poarta denumirea in toate actele, facturile, anunturile, publicatiile sau alte acte emanand da la societate, denumirea societatii este urmata de initialele S.A., de numarul de inregistrare de la Registrul Comertului.
I.2 FORMA JURIDICA A SOCITATII
S.C. Policolor S.A se constituie ca persoana juridical sub forma de socitate pe actiuni. Societatea devine persoana juridical la data inregistrarii in Registrul Comertului si va functiona conform prevederilor legislatiei din Romania si contractului de societate. Socitatea este titulara de dreptuir si obligatii. 
I.3. SEDIUL SOCIETATII
La data constituirii s-a stability sediul societatii in Bucuresti, bd. Theodor pallady nr. 51, sector 3, nr tel: 021-3450937, 021-3451730, adresa site: www.policolor.ro. Societatea e inregistrata la Registrul Comertului cu numarul: J40/205/91 si are codul fiscal R326318.
Sediul societatii comerciale poate fi schimbat prin hotararea asociatiilor cu respectarea prevederilor legale la o alta adresa din Romania. Societatea poate infiinta filiale si sucursale in tara cu indeplinirea formalitatiilor legale si inregistrarea acestora in Registrul de Comert.
I.4. OBIECTUL ACTIVITATII CURENTE
Obiectul principal de activitate al S.C. POLICOLOR S.A. consta in producerea si comercializarea de lacuri, vopsele, emailuri, diluanti, cerneluri tipografice.
Dintre obiectele de activitate ale societatii mai fac parte:
-efectuarea de operatiuni de import si export, operatiuni speciale de asistenta tehnica;
-serviciu de marketing, consulting, intermediari, operatiuni de comisionare, alte servicii in domeniul comertului interior si exterior;
-fabricarea de produse chimice si organice de baza;
-prestari de serviciu tehnice si comerciale catre terti.
Obiectul de activitate al societatii nu este limitativ, societatea va putea deschide birouri, sucursale, agentii, filiale, ateliere, magazine, depozite acolo unde interesul societatii o va cere si in conformitate cu legile in vigoare. 
Obiectul de activitate poate fi modificat prin hotararea asociatiilor, cu respectarea dispozitiilor privitoare la continut, forma si publicitatea unor acte juridice in conformitate cu legile in vigoare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Micromediul si Macromediul Societatii SC Policolor SA.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!