Mediul de marketing al întreprinderii

Cuprins referat

1. Informatii Generale .. 3
2 Omega Is Communications: Prezentare Generala .. 4
2.1 Camp De Activitate .. 4
2.2 Alte Informatii .. 5
2.3 Deschidere Colaborari .. 5
2.4 Ultima Achizitie - Compania Tehnoton .. 6
2.4.1. Software/Hardware .. 12
2.4.2. Internet .. 13
2.4.3. Radio - Comunicatii .. 13
2.4.4. Telefonie .. 14
2.4.5. Audio-video .. 15
3. Scopul, Domeniul De Activitate Si Obiectivele Societatii Comerciale .. 17
Aparatura De Radio-emisie-receptie .. 20
4. Sistemul Informational .. 22
5. Personalul Si Managerii .. 25
5.1 Contacte - Organigrama Firmei Omega .. 25
6 Mixul De Marketing -electrocasnice Panasonic .. 28
6.1 Descrierea Produsului Si Analiza Competitiva .. 28
6.2 Actiuni De Promovare .. 33
6.3 Partenerii Si Concurentii S.C. Omega Is Communications .. 34
7. Sinteza si Concluzii .. 38


Extras din referat

2.4.4. TELEFONIE
Oriunde ne-am afla, avem nevoie de comunicare. In prezent, aceasta cerinta creste de la o zi la alta. Acest departament dispune de echipamente ingloband o tehnologie de ultima ora, avand toate avantajele telefoniei realizata prin echipamentele de tip centrala telefonica produse de Panasonic. Oferta este vasta, ingloband avantajele telefoanelor digitale, hibride si analogice Panasonic, conectate intr-o singura topologie combinata.
Tehnologia Panasonic analoga ofera clientilor o solutie finala de cost redus, ideala pentru firme si afaceri mici. Aceste echipamente sunt extrem de usor de folosit si nu necesita pregatire speciala. 
O tehnologie de ultima ora, destinata utilizarii in cadrul firmelor mijlocii, este tehnologia digitala folosind centralele telefonice din gama KX-TD1232. Este bazata pe un design modular, fiind usor de interschimbat module componente pentru a extinde capacitatile sale. Aceasta centrala telefonica Panasonic este dusa din punct de vedere tehnologic mult deasupra oricaror cerinte ale consumatorilor. Este pregatita pentru noua tehnologie telefonica ISDN, iar alte proiecte care fac obiectul cercetarilor prezente fiind capabile de integrare in module pentru aceasta centrala telefonica. Nimic nu este lasat deoparte: sistem de blocare/deblocare a usilor, apeluri tip conferinta, robot telefonic, mesaje personalizate pentru partenerii de afaceri, comunicatie seriala cu un PC pentru supravegherea apelurilor efectuate pe liniile exterioare si multe altele...
2.4.5 AUDIO-VIDEO
De la inceputul secolului, cand a fost pentru prima oara folosita, tehnologia televiziunii a evoluat radical pana in zilele noastre. Panasonic a fost adanc implicat in acest proces elaborat, producand peste doua miliarde de aparate TV pentru intreaga lume.
Chiar la inceputul unui nou mileniu, Panasonic introduce un nou concept numit T [au], liderul tehnologiei TV. Anul 2000 a fost unul din cei mai importanti ani in istoria televizoarelor Panasonic. Lansarea liniei T [au] si introducerea tehnologiei tubului catodic Quintrix F, cat si a doua noi categorii de produse - aparatele TV cu plasma si cu proiectie - se vor dovedi factori majori in noul mileniu.
O noua era incepe cu tehnologia T [au], o era de dezvoltare si cercetare pentru Panasonic. Noile serii T [au] combina avantajele tehnologiei ecranelor super plate cu avantajele ultimei tehnologii digitale pentru producerea unei imagini atat de aproape de realitate cat poate fi. T [au] este acum intr-o intrecere cu realitatea prin producerea unei imagini de o calitate extraordinara, vizibila din orice punct sau unghi. T [au] este simbolul cu numarul noua din alfabetul grec si inseamna perfectiunea. Acest nume a fost ales pentru ca dezvoltarea acestei tehnologii a urmarit ca regula principala: o imagine oferind o calitate perfecta este reproducerea exacta a lumii inconjuratoare.
Minidisc-ul digital Sony deschide o noua lume de oportunitati creative oriunde va aflati. Este o libertate muzicala totala, permitand adaugarea, modificarea sau stergerea oricaror melodii. Sau, puteti alege din sutele de titluri inregistrate. Cele 80 minute de inregistrari digitale sunt inregistrate pe un disc mult mai mic decat traditionalul CD. Formatul minidisc este extraordinar, cu o capacitate de inregistrare si re-inregistrare digitala aproape fara limite. Acum exista posibilitatea de inregistrare a compilatiei preferate si ascultarea sa instantanee. Nu mai este cazul benzilor blocate, CD-urilor care sar, echipamentelor grosolane, calitatii sterse a sunetului. De aceea puteti crea inregistrarea preferata o data si inca o data si inca o data...
"Nu trebuie reinventata roata pentru a crea masina perfecta!" Muzica potrivita din sistemul stereo potrivit este finisarea perfecta pentru orice masina. Experienta audio Sony, design-ul fantastic si tehnologia de ultima ora vor aduce conducerea masinii intr-o plimbare relaxanta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mediul de Marketing al Intreprinderii.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!