Mașini de spălat cu incărcare frontală

Cuprins referat Cum descarc?

Capitolul 1:Prezentarea firmelor
- 1.1 Samsung
- 1.2. Beko
- 1.3.Indesit 
Capitolul 2:Prezentarea sortimentelor selectionate
- 2.1.Masina de spalat rufe Samsung WW80J5345MW/LE
- 2.2.Slim Beko WKB61032Y
- 2.3.SLIM Indesit IWSNE61253 C
Capitolul 3:Analiza comparative a masinilor de spalat
- 3.1 Selectarea sortimentelor si a caracteristicilor de calitate
- 3.2.Ordonarea produselor dupa caracteristicile de calitate
- 3.2.1. Ordonarea dupa caracteristicile direct proportionale
- 3.2.2.Ordonarea dupa caracteristicile invers proportionale
- 3.3.Ordonarea produselor dupa pret
- 3.4.Concluzii
Bibliografie.


Extras din referat Cum descarc?

Capitolul I
Prezentarea firmelor
1.1. Samsung
Samsung Grup.este un conglomerat sud-coreean multinational, cu sediul in Samsung Town, Seul.
Samsung a fost fondat de Lee Byung-Chul in 1938 ca societate comerciala.Pe parcursul urmatoarelor trei decenii, grupul s-a diversificat in domenii, inclusiv pentru procesarea produselor alimentare, textile, asigurari, titluri de valoare si de vanzare cu amanuntul.
Samsung a intrat in industria electronica la sfarsitul anilor 1960 si a constructiilor navale si industriale la mijlocul anilor 1970; aceste domenii au stimulat cresterea ulterioara a acestuia. In urma mortii lui Lee in 1987, Samsung a fost separat in patru grupuri de afaceri - Samsung Group, Shinsegae Group, CJ Grup si Hansol Grup. Din 1990, Samsung a globalizat din ce in ce mai mult activitatile sale si electronicele; in special, telefoanele sale mobile si semiconductoarele au devenit cea mai importanta sursa de venit.
Samsung are o influenta puternica asupra Coreei de Sud pe dezvoltarea economica, politica, media si cultura si a fost o forta motrica majora in spatele ,,Miracolului de pe raul Han"Companiile sale afiliate produc aproximativ o cincime din totalul exporturilor din Coreea de Sud.Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud de 1.082 miliarde de dolari americani.
Istoria firmei Samsung:
1938: Byung-Chul Lee infiinteaza mica lui afacere la Daegu, numita Samsung Store
1950: Byung-Chul Lee este fondatorul companiei comerciale Samsung din Seul
1953: Samsung incepe cu productia de zahar, ce a fost mai apoi preluata de Corporatia CJ
1954: Se fondeaza Cheil Industries
1958: Samsung incepe afaceri in domeniul asigurarilor
1963: Se deschide primul magazin universal/depozit in Seul
1964: Samsung infiinteaza Tongyang Broadcasting Company (TBC), ce mai tarziu s-a unit cu KBS
1965: Samsung da nastere ziarului Joong-Ang Ilbo, ce in prezent nu mai este afiliat companiei
1969: S-a fondat Samsung Electronics
1974: Ia nastere ramura de Industrie Grea si Petrochimie
1976: Compania a primit din partea guvernului un premiu pentru export, deoarece facea parte din programul de dezvoltare national
1977: Ca rezultat al acestui premiu, a aparut Samsung Construction. In plus, e infiintata si ramura Samsung Shipbuilding
1982: Samsung pregateste o echipa profesionista de baseball
1983: Samsung produce primul sau cip pentru computer, 64k DRAM
Spre sfarsitul anilor 1980, Samsung s-a extins si in domeniul petrochimiei si al electronicii
In anii 90' Samsung s-a dezvoltat ca si corporatie internationala. Nu numai ca s-a extins si pe plan extern, dar a inceput, de asemenea, sa-si croiasca drum in domeniul anumitor componente electronice. Ramura de constructii a companiei Samsung a obtinut un contract pentru constructia unuia dintre cele doua turnuri Petronas din Malaiezia in septembrie 1993 si a lui Burj Dubai in 2004, hotel ce reprezinta cea mai inalta structura creata vreodata de omenire. In 1996, Grupul Samsung a obtinut din nou fundatia Sungkyunkwan University. Fata de alte mari companii coreene, Samsung a supravietuit aproape fara a fi atinsa de catre criza financiara asiatica din 1997-1998. 
Totusi, Samsung Motor Co, o societate pe actiuni de 5 miliarde de dolari, a fost vanduta in pierdere grupului Renault. Cel mai important, Samsung Elecronics (SEC) s-a desprins de Grupul Samsung si de atunci a ajuns sa domine grupul si intreaga afacere cu semiconductori, depasind pana si liderul mondial in investitii - Intel - in anul fiscal 2005. Brand-ul Samsung s-a imbunatatit semnificativ in ultimii ani. Considerat de catre rivalii sai ca fiind un competitor de temut, Samsung Electronics si-a extins foarte mult productia, pentru a deveni cel mai mare producator mondial de cipuri DRAM, flash memory, optical storage drivers, avand drept tinta sa dubleze vanzarile si sa devina producatorul principal a 20 de produse la nivel global pana in 2010. In prezent, el este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de display-uri cu cristale lichide si de telefoane mobile din noua generatie.
Samsung Electronics, ce a atins recorduri la nivel de profit si venit in 2004 si 2005, a depasit Sony, devenind unul dintre cele mai populare branduri de electronice din lume. La sfarsitul lui 2005, Samsung avea o retea ce valora 77.6 miliarde de dolari.
Samsung in Romania
In Romania Samsung are trei parteneri distribuitori ai produselor sale compania HAT Group distribuie telefoanele mobile, Genco Trade distribuie produsele electronice si electrocasnice, iar produsele IT sunt livrate de compania Deck Computers
Pe 25 mai 2012, compania a inaugurat pe piata locala primul sau magazin, acesta fiind primul din Europa de Est.
Cifra de afaceri in Romania in anul 2014 a deposit 300 milioane euro.


Fisiere in arhiva (1):

 • Masini de spalat cu incarcare frontala.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

https://www.emag.ro
http://www.samsung.com/ro/
https://www.indesit.ro
https://www.beko.ro


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!