Marketingul serviciilor în clinica Aesthetic Line

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Clinica de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva " Aesthetic Line"este situata in centrul Bucurestiului, in piata Romana, pe B-dul Dacia nr. 51, fiind usor accesibila cu ajutorul tuturor mijloacelor de transport. Domeniul de activitate al clinicii Aesthetic Line este chirurgia plastica, estetica si reconstructiva, specialitate chirurgicala ce tinde sa imbunatateasca functiile fizice sau sa diminueze diformitatile ori cicatricile rezultate din accidente, boli sau defecte congenitale. Cuvintul " plastic" vine din limba greaca si inseamna " a modela". In cadrul acestei clinici se pot realiza peste 300 tipuri de interventii chirurgicale estetice si reparatorii.

Sediul Aesthetic Line reprezinta un spatiu medical unic, in care echipamente si tehnologii medicale de ultima ora se imbina cu multa caldura umana, atentie si rezolvarea competenta a problemelor fiecarui pacient. O activitate medicala de inalta calitate se desfasoara in aceasta clinica privata care pune la dispozitia pacientilor sai: cabinete luminoase de consultatii, climatizate si dotate cu aparatura performanta, decorate cu lucrari de arta autentica, sali de asteptare confortabile, cu sonorizare discreta si atmosfera linistitoare, bloc operator cu sali de operatie, sterilizare si saloane pre si post operator, in care aparatura de ultima generatie se imbina cu finisajele cele mai moderne si sigure pentru pacienti, rezerve de lux cu paturi confortabile, cu aer conditionat, TV, telefon, acces Internet, terasa, etc

Indiferent de problema pe care o au pacientii, primul pas este consultatia aceasta se face in urma unei programari telefonice sau pe e-mail si in general dureaza intre 45 si 90 minute, in functie de situatie.

In cadrul consultatiei se face un examen general si local obiectiv, precum si poze care se vor modifica pe calculator. Aceasta manevra este necesara pentru ca pacientii sa poata vizualiza rezultatul postoperator, important mai ales in operatiile de corectie a deficitelor estetice.Aceasta reprezinta o incercare de a minimiza nesiguranta pe care pacientul o resimte in luarea deciziei de a apela la serviciile clinicii.In timpul consultatiei acestia vor primi toate informatiile necesare privitoare la propriul caz precum si materiale informative de citit.

Daca pacientul decide sa faca operatia i se vor recomanda

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Marketingul Serviciilor in Clinica Aesthetic Line.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
1 075 cuvinte
Nr caractere:
6 249 caractere
Marime:
11.78KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
servicii, preturi, recomandari
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!