Macromediul de marketing al firmei fast food Chișinău

Extras din referat Cum descarc?

Mediul de marketing cuprinde totalitatea factorilor care pot avea o influenta asupra activitatii intreprinderii si asupra carora aceasta nu poate exercita un control. Ph. Kotler si B Dubois au definit mediul de marketing astfel : ,, ansamblul tuturor actorilor si fortelor externe intreprinderii susceptibile a afecta maniera in care ea dezvolta sau mentine schimburi cu pietele sale."
Privit la nivelul intreprinderii mediul de marketing are doua componente- mediul externsi mediul intern.Cele doua componente, precum si relatiile dintre acestea trebuie permanentcunoscute si studiate de catre intreprindere.
Mediul extern al intreprinderii


Fisiere in arhiva (1):

  • Macromediul de Marketing al Firmei Fast Food Chisinau.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!