La Fantana

Extras din referat Cum descarc?

Bazele companiei La Fantana au fost puse la inceputul anului 2001, printr-o investie initiala de 3 milioane de dolari capital integrat privat si majoritar suedez.
In prezent, La Fantana este leader pe piata serviciilor de distributie a apei de masa necarbonatate La Fantana, prin sistemul water cooler. Prezenta sa pe piata marcheaza o noua etapa a evolutie catre un nou mod de a bea apa si se constituie ca raspuns la tendinta companiilor de a se orienta catre noul sistem, modern si eficient, de aprovizionare cu apa.
Compania "La fantana" s-a infiintat prin preluarea companiei Aqua Natural care activa deja in acest domeniu, al carei fondator, Cristian Amza, este acum director general si totodata unul dintre actionari, alaturi de principalul investitor Oresa Ventures reprezentat prin Dl. Jonas af Jochnick (Presedinte Oresa Ventures) si Dl. Cornel Marian (Investment Manager pentru Romania) - si de Dl. Hans Kallenius, investitor de origine suedeza, fost Director General al companiei suedeze Pripps. Dl Hans Kallenius are si experienta de a fi fost reprezentantul Oresa Ventures pentru o alta afacere de succes pe piata romaneasca, Brewery Holdings.
Presedintele Consiliului de Administratie este Dl. Roland Bengtsson, Presedintele Consiliului International al Asociatiilor Imbuteliatorilor de Apa Minerala si fondator al EBWA European Bottlers Water coolers Association (Asociatia Europeana a Imbuteliatorilor de Apa prin Sistemul Water Cooler). De asemenea Dl. Bengtsson a activat mai mult de 15 ani ca director general al companiei Ramlosa, leader-ul scandinav in industria apelor minerale si a infiintat compania Rent a Cooler, care este prezenta in mai multe state europene.
Tranzactia dintre Oresa si actionarii Aqua Natural s-a perfectat in aprilie 2001, iar finantarea a inceput in luna mai a aceluiasi an, Oresa cumparand actiuni existente, dar venind in principal cu capital suplimentar pentru dezvoltarea noii fabrici de imbuteliere si pentru exploatarea unei noi surse de apa, de mare adancime.
Oresa detine 80 % din actiunile companiei, restul de 20 % apartinand celorlati doi actionari, Hans Kallenius si Cristian Amza. Listata la Bursa din Stockholm, Oresa Ventures este o companie de finantare care a investit peste $90, 000, 000 in Europa de Est, inclusiv in cateva firme din Romania. Datorita suportului Oresa Ventures, aceste firme s-au impus pe pietele unde activeaza: Medicover, Flanco, Brewery Holding, Churchill Media, Motoractive.
La Fantana isi propune sa fie mai mult decat un serviciu pe piata.
La Fantana este o solutie moderna la o problema clasica aprovizionarea cu apa.
In spatele beneficiilor emotionale asociate produsului nostru stau argumente rationale precum: Instalarea si instruirea gratuite Service-ul gratuit la locul de amplasare Igienizare periodica gratuita Aprovizionare cu apa la comanda Filosofia de Afaceri Intreaga afacere este cladita pe principiul parteneriatului, iar investitia este reciproca: ...


Fisiere in arhiva (1):

  • La Fantana
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!