L'Oreal

Extras din referat Cum descarc?

COMPANIA NOASTRA
"La L'Oreal, am investit toata energia si tot know-how-ul nostru in cosmetice de aproape un secol. Suntem decisi sa ne folosim intreaga experienta si toate resursele de cercetare de care dispunem pentru bunastarea barbatilor si femeilor din intreaga lume, in intreaga lor diversitate." - Sir Lindsay Owen-Jones, Presedinte L'Oreal
MISIUNEA NOASTRA
"La L'Oreal, credem ca toata lumea aspira la frumusete. Misiunea noastra este sa ajutam barbatii si femeile din intreaga lume sa-si indeplineasca aceasta aspiratie si sa-si exprime personalitatea la maxim. Acesta este lucrul ce da inteles si valoare afacerii noastre si angajatilor nostri. Suntem mandri de munca noastra!" - Jean-Paul Agon, CEO L'Oreal
PROFILUL GRUPULUI
- Un secol de experienta in cosmetice
- 17 bilioane EUR vanzari in 2007
- 25 de branduri la nivel global
CERCETARE SI DEZVOLTARE
- 3095 de angajati de 60 de nationalitati diferite ce lucreaza in 30 de domenii diferite
- 560 milioane EUR dedicate cercetarii cosmetice si dermatologice in 2007
- 16 centre de cercetare la nivel mondial
- 1/3 din bugetul pentru Cercetare si Dezvoltare este destinat cercetarii avansate
- 120 de molecule inventate si patentate in ultimii 40 de ani
- 4000 de formule dezvoltate in fiecare an
- 576 de patente obtinute in 2007
- 100 de acorduri active cu institutii academice si de cercetare de top
RESURSE UMANE
- 63.358 de angajati in 58 de tari
- 140 de parteneriate cu universitati din intreaga lume
- 4 centre de Dezvoltare a Managementului
- angajati L'Oreal din intreaga lume sunt implicati in activitati sociale de mai bine de 10 ani
OPERATIUNI
- 40 de fabrici la nivel mondial
- 4,7 bilioane de unitati produse in 2007
- 100% din fabrici sunt atestate ISO 14001
CALITATE SIGURA PRETUTINDENI
97% din productia fabricilor detinute de grupul L'Oreal este atestata ca indeplinind cerintele ISO 9001/2000. Sistemele de Calitate L'Oreal garanteaza ca aceleasi standarde stricte sunt indeplinite in toate centrele de productie din intreaga lume. 
Calitatea este monitorizata de organisme de audit intern si extern conduse de organizatii precum cea de Administrare a Alimentelor si Medicamentelor din SUA.
Fiecare pas din procesul de fabricatie este monitorizat: receptia materiilor prime, procesul de fabricatie propriu-zis si cel de ambalare, livrarea produselor finite.
PROTECTIA MUNCII SI STANDARDELE DE PROTEJARE A MEDIULUI INCONJURATOR
Siguranta, igiena industriala si mediul inconjurator sunt de o importanta majora pentru grupul L'Oreal. 
Un raport lunar de siguranta, igiena si mediul inconjurator inglobeaza mai mult de 100 de indicatori de baza in fabricile grupului. Consumul de apa si de energie precum si deseurile si reciclarea acestora sunt printre preocuparile principale ale L'Oreal. Cele mai multe fabrici sunt atestate ISO 14001 pentru mediul inconjurator si OHSAS 18001 sau OSHA VPP pentru protectia muncii.
REALIZAREA PRODUSELOR PROPRII LA NIVEL LOCAL
Calitatea si siguranta in munca reprezinta prioritati permanente pentru L'Oreal iar productia directa le ofera membrilor grupului controlul de care au nevoie pentru a garanta standardele cele mai ridicate.
Propria forta de munca si propriile terenuri raspund de 94% din productia totala. Politica de productie a grupului este bazata pe fabricarea locala: numarul unitatilor produse in fiecare dintre regiunile principale de pe glob este proportional cu vanzarea din acea regiune.


Fisiere in arhiva (1):

  • L'Oreal.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!