Jurnalul Serviciilor

Extras din referat Cum descarc?

Marti, 2.11.2010
ACASA:
1. ENEL Energie: 10:00
Serviciile companiei de energie electrica Enel sunt in marea lor majoritate conform asteptarilor mele. De cand locuiesc in Bucuresti s-a intamplat foarte rar sa nu functioneze alimentarea cu energie electrica.
2. RDS & RCS, 10:00
Serviciile de cablu imi sunt oferite de compania RDS & RCS si sunt de obicei conform asteptarilor. Grila de programe este variata, calitatea serviciului de cablu este superioara si nu am avut pana acum nici un motiv sa fiu nemultumita. 
3. APA NOVA, 10:05
In zona mea serviciile oferite de Apa Nova nu sunt deloc multumitoare. Se intampla de foarte multe ori sa nu fie apa calda disponibila sau sa fie apa oprita in intregime. Datorita faptului ca locuiesc la etajul 7 apa calda in general curge foarte greu. In concluzie serviciile Apa Nova sunt cu mult sub asteptari.
4. COSMOTE, 10:30
Serviciile oferite de companie de telefonie mobila Cosmote sunt extrem de bune din punctul meu de vedere, uneori chiar peste asteptari. Semnalul este puternic si convorbirile nu se intrerup.
5. VODAFONE, 10:45
Serviciile oferite de Vodafone sunt conform asteptarilor. Dat fiind faptul ca prestigiul Vodafone este foarte mare si asteptarile mele sunt la fel de mari, dar nu au nici o problema in a-mi pastra increderea in ei.
DRISTOR
METROREX, 14:00
Serviciile Metrorex nu sunt intotdeauna satisfacatoare: uneori trenurile ajung la timp sau cel putin la intervale de timp mici, alteori ele intarzie foarte mult. Uneori performantele sunt sub asteptari, atunci cand metrourile vin la intervale de timp mari, alteori sunt conform sau chiar peste asteptari in functie de zi si de intervalul orar.
Astazi serviciile Metrorex sunt la nivelul asteptarilor mele.
UNIRII
McDonald's, 15:00
Serviciile McDonald's au fost intotdeauna unele de calitate. Angajatii sunt tot timpul orientati catre client, timpul de raspuns este mic si de aceea experienta avuta in restaurantele McDonald's este intotdeauna una buna. Servirea este intotdeauna conform sau peste asteptari.
METROREX, 16:30, Unirii
Metroul vine la timp, conform asteptarilor.
PIATA ROMANA
BRD, 17:30
Serviciile de ATM-urilor BRD sunt de cele mai multe ori foarte bune. Se intampla de cateva ori sa nu functioneze intotdeauna corespunzator si sa provoace inconveniente dar de aceasta data serviciul este disponibil si bun. De asemenea ATM-urile BRD sunt raspandite uniform pe teritoriul orasului si de aceea exceleaza prin accesibilitate.
In general serviciile de banking la BRD sunt conform asteptarilor mele.
ASE, 18:00
Serviciile de invatamant oferite de Academia de Studii Economice sunt satisfacatoare. Perisabilitatea este eliminata prin oferirea suportului de curs si prin disponibilitatea cartilor, subiectele abordate la curs sunt adaptate la nevoile noastre ca studenti, la actualitatile vremii.
Avand in vedere ca studiez in aceasta universitate de aproape 4 ani de zile serviciile oferite sunt conform asteptarilor mele.
METROREX, 21:00
Sub asteptari, metroul intarzie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Jurnalul Serviciilor.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!