Jurnal de Marketing

Extras din referat Cum descarc?

Serviciile la care am apelat in perioada 1 - 8 martie 2007 sunt urmatoarele:
1 martie 2007:
- servicii de internet - am apelat la acest serviciu de acasa din fata 
calculatorului.
ADSL Express este un serviciu de acces de banda larga la Internet care beneficiaza de tehnologia ADSL. Tehnologia ADSL (Asymetric Digital Subscriber Line) are avantajul de a utiliza linia telefonica obisnuita pentru a furniza viteze mari de transfer. Faptul ca ADSL este o conexiune asimetrica inseamna ca largimea de banda oferita pentru download este diferita si mai mare fata de largimea de banda pentru upload.
A tine pasul cu tehnologia este o provocare pentru oricine. Dar pentru o companie care ofera servicii integrate de comunicatii electronice este mai mult decat atat. Pentru acele companii reprezinta un angajament de responsabilitate, care ii obliga sa fie cei mai buni intr-un domeniu in care viitorul se scrie in prezent. De asemenea se poate beneficia de o gama de servicii web: publicitate on-line; solutii de gazduire; dezvoltare de aplicatii si site-uri.
Personalul firmei ce desfasoara acest gen de activitate dispune de calificare in acest domeniu pentru executia urmatoarelor categorii de lucrari: 
- Instalare cabluri fibra optica subteran sau aerian. 
- Jonctionarea cablurilor de fibra optica. 
- Interventii rapide pentru remedierea deranjamentelor aparute
Procesul de livrare se face in maxim 3 de zile de la data semnarii contractului, la fel si livrarea echipamentelor necesare.
- servicii de cablu TV - am apelat la acest serviciu de acasa.
Accesul la programele locale si internationale reprezinta una din modalitatile prin care te simti conectat la lumea intreaga. Televiziunea prin cablu a facut posibil ca informatiile, stirile, reprizele de 
divertisment si filmele sa ajunga din atatea colturi ale lumii in casa fiecaruia dintre noi. Nu am avut nici un fel de probleme cu firma care imi furnizeaza acest serviciu.
- servicii de telefonie mobila - piata serviciilor de telefonie mobila va 
creste in ritmuri mai mari decat cele inregistrate in anul trecut. In comunicatiile mobile, evolutia tehnologiei are un ritm ametitor, care raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile. Pachetele de servicii special create pentru a fi folosite in cadrul unei familii reprezinta un alt punct sensibil pentru multi fosti detinatori de abnoamente de telefonie fixa, castigati acum de operatorii mobili.
2 Martie 2007:
- servicii de transport - am apelat la acest serviciu pentru a putea 
ajunge la facultate. (la liniile 69 si 86).
RATB (Regia Autonoma de Transport Bucuresti) este principala companie de transport public de persoane din Bucuresti si Judetul Ilfov.
Reteaua RATB este printre cele mai dense din Europa, fiind a patra cea mai mare de pe continent si transportand 1,7 milioane de pasageri pe zi pe 101 de linii de autobuz, 20 de linii de troleibuz, 30 de linii de tramvai si 3 linii de metrou usor. In schimb, sistemul este deseori foarte incarcat, fiind frecvent utilizat. Ca si cu metroul, sistemul RATB trece printr-o faza de reinnoire, caracterizata prin convertirea liniilor de tramvai in linii de metrou usor, si achizitionarea vehiculelor noi, mai ales pentru autobuze.
- servicii de internet -
- servicii de cablu TV -
- servicii de telefonie mobila - 
- servicii de telefonie fixa - am apelat la acest serviciu de acasa.


Fisiere in arhiva (1):

  • Jurnal de Marketing.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!