Imaginea Globala a BCR

Extras din referat Cum descarc?

Imaginea globala a B.C.R.
Imaginea este un factor important care a fost recunoscut si studiat din 1950 .In lucrarea sa "Managementul Marketingului" ,Philip Kotler a definit imaginea, intr-un sens larg , ca reprezentand "ansamblul perceptiilor pe care un individ le are vis-a-vis de un obiect "A.Denner defineste imaginea ca fiind "un halou de reprezentari ale ideilor, sentimentelor, atitudinilor, credintelor mai mult sau mai putin explicite, mai mult sau mai putin profunde, mai mult sau mai putin constiente, avand un continut emotional mai mult sau mai putin dens, mai mult sau mai putin important".
Efectuand o sinteza a acestor definitii se poate spune ca imaginea reprezinta ansamblul reflectarilor de natura materiala sau imateriala, cu continut rational sau emotional, ale unor obiecte sau fenomene, produse sau servicii, marci sau intreprinderi, formate de-a lungul timpului in constiinta unui individ (fie el consumator sau nonconsumator al produsului client sau nu al intreprinderii, salariat sau manager al unei intreprinderi sau al concurentilor ei, reprezentant al stutului sau al mediilordeinformareinmasa).
In prezent , servirea clientului este punctul decisiv de plecare pentru multe organizatii , dar a devenit vital pentru strategia sistemului bancar romanesc , pe masura intensificarii competitiei si dezvoltarii mai multor servicii.
Imaginea comerciala
Vizeaza consumatorii si utilizatorii, agenti economici de care banca dispune. BCR a anuntat ca a inceput un amplu proces de restructurare ce se va incheia la mijlocul anului viitor. Acesta are ca scop consolidarea bancii in pozitia de lider al sistemului bancar romanesc, cresterea profitabilitatii bancii si alinierea la standardele grupului Erste Bank, din care face parte. Restructurarea presupune schimbari majore in structura de organizare a bancii, a personalului si a produselor si serviciilor noi ce vor fi oferite. 
Odata cu preluarea B.C.R. de catre puternicul grup austriac Erste Bank, se urmareste increderea in semnatura organizatiei si intarirea increderii in performantele serviciilor oferite si in valoarea emotionala pe care B.C.R.-ul o oferea inainte de privatizare.Banca va actiona pentru promovarea unei imagini distincte atat pe piata bancara interna ,cat si pe cea externa. 
Prin politica sa de imagine , banca isi va asigura o identitate care sa o diferentieze de concurentii sai .
B.C.R. se va mentine pe piata pe baza urmatoarelor criterii : 
- Increderea clientilor in stabilitatea bancii si a capacitatii sale financiare;
- Calitatea produselor si serviciilor oferite ;
- Calitatea personalului;
- O buna receptionare a solicitarilor clientilor si ale pietei si implicarea in problemele partenerilor de afaceri ;
- Satisfacerea cerintelor clientilor cu costuri rezonabile .
Banca urmareste , pentru promovarea imaginii , o serie de obiective generale : informarea clientilor , convingerea acestora sa achizitioneze servicii , reamintirea ofertei , repozitionarea serviciului fata de concurenti si promovarea imaginii de marca.


Fisiere in arhiva (1):

  • Imaginea Globala a BCR.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!