Happy Puppy - Mancare pentru Caini

Extras din referat Cum descarc?

Avem placerea de a va informa ca firma noastra ,,HAPPY PUPPY" se ocupa in exclusivitate cu sanatatea ,,celor mai buni prieteni ai omului" - cainii, producand hrana pentru animale. Va oferim produse de calitate, naturale, pe care ,,prietenii dumneavoastra" sigur le vor savura cu placere.
In urma unui studiu de piata am ajuns la concluzia ca un caine sanatos accepta mancarea industriala, dar oricand renunta la aceasta in favoarea celei gatite in casa. De aceea ne-am hotarat sa va prezentam un nou produs fara concurenta pe piata: o combinatie intre clasica mancare facuta acasa (insa trebuie suplimente de vitamine si fiecare ingredient trebuie cantarit ) si mancarea industriala. 
Compozitia hranei si cantitatea ingerata depinde de: - talie; - varsta; - stare fiziologica; - activitatea depusa; - temperatura mediului ambiant. 
Pentru aceasta vom prezenta produsul in mai multe variante pentru ca orice "catelus" sa se poata bucura de el. 
Ingrediente: - proteine; - lipide; - glucide; - adaos de minerale si vitamine. 
HAPPY PUPPY
IDENTIFICAREA PIETEI 
Piata mancarii de caini este o piata libera, o piata de bunuri de consum. Piata produselor alimentare canine a intrat puternic in Romania prin intermediul unor firme ca: Pedigree, Chappi, Friskies, Royal Canin, etc. Piata potentiala pe care se axeaza firma noastra este piata produselor alimentare canine din Bacau. In Bacau statisticile arata ca 30% din locuitori pot fi clienti interesati de produsul nostru si care au venituri medii astfel incat isi permit sa cumpere mancare industriala. Deci piata accesibila pentru noi o reprezinta piata alimentelor canine. Daca inainte romanii nu dadeau o prea mare importanta alimentatiei cainilor, in ziua de azi din ce in ce mai multi se intereseaza pentru sanatatea "prietenilor lor". Studiul arata ca incidenta animalelor de companie in gospodarii difera in functie de zona geografica a tarii. Astfel, cea mai mare incidenta a animalelor de companie se intalneste in orasele situate in zona vestica a Romaniei: Banat, Crisana si Maramures - un animal de companie in aproape o treime dintre gospodarii (29,2%). Relativ acelasi procent se intalneste si in Bucuresti unde 29,1% dintre gospodariile analizate au declarat ca detin un animal de companie. Cea mai mica incidenta a animalelor de companie a fost intalnita in Ardeal: doar 15,6% dintre gospodarii. Conform studiului, animalele de companie cele mai populare la romani sunt cainii - se intalnesc la 57,7% dintre gospodariile care detin animale de companie - si pisicile 33,8%. Insa, in afara acestor animale de companie, romanii tin in gospodarii si alte animalute, incidenta acestora fiind destul de scazuta: 12% dintre gospodariile care detin animale de companie au papagali, 2,5% pesti exotici, 2,1% broaste testoase, 1,7% hamsteri si tot atatea gospodarii au canari. De altfel, incidenta cainilor si pisicilor ca animale de companie este mai mare in partea vestica a Romaniei, in vreme ce incidenta papagalilor in gospodarii este mai mare in capitala. In privinta alimentelor alocate animalelor de companie, studiul releva faptul ca in 54,2% dintre gospodarii cel mai adesea acestea sunt hranite cu mancare gatita in casa sau chiar (printre alte alimente) cu mancare obisnuita de casa, negatita - 21,2%. Datorita aparitiei pe piata a alimentelor speciale, cei care detin animale de companie au inceput sa cumpere si acest gen de produse. 37% dintre gospodariile care au un animal de companie au inceput sa apeleze la mancarea speciala preambalata, in vreme ce 28,8% apeleaza la mancarea speciala varsata.


Fisiere in arhiva (1):

  • Happy Puppy - Mancare pentru Caini.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!