Gestiune - Club RS

Extras din referat Cum descarc?

Situat in apropiere de centrul orasului Iasi, Club RS( Rapa Galbena-Str. Fatu Nr. 2A) este un restaurant de prima clasa ce va poate oferi preparate culinare cu specific romanesc, grecesc si mexican. Atat in gradina cat si in salonul mexican cu aer conditionat atmosfera placuta este intretinuta de o muzica de buna calitate si de o servire eficienta. 
Club RS este locul perfect pentru intilniri de afaceri, receptii de nunta, petreceri aniversare sau pentru orice ocazie speciala. 
Clubul RS dispune de un restaurant cu terasa si un coffee bar cu terasa.
Capacitate Club RS:
Restaurant
Locuri: 170
Program: 10-02
Terasa
Locuri: 90
Program: 10-02
Boogie Bar - coffee bar cu terasa
Locuri: 60
Program: 18-ultimul client
Club RS face parte din gama serviciilor de alimentatie publica care se ocupa de prepararea si comercializarea unei game variate de produse culinare de o calitate superioara .Restaurantul poate sa organizeze mese festive pentru diferite ocazii 
Segmentul tinta urmarit de clubul RS il reprezinta acea categorie de persoane a caror venit este mediu spre mare,atat femei cat si barbati, atat tineri cat si in varsta, consumatori ocazionali, turisti cat si familii.
Restaurantul face parte din sectorul tertiar de servicii si mai precis din domeniul tertiar propriu-zis , domeniu din care mai fac parte : hotelurile, servicii de curatatorie, spalatorie, reparatii intretinere, artizanat, servicii de coafura si infrumusetare.
Unitatea de fata este un serviciu care adauga valoare unor bunuri tangibile,un serviciu din categoria celor turistice , este un serviciu de alimentatie publica.
Acesta unitate de alimentatie publica doreste sa raspunda nevoilor de subzistenta(hrana, aer, apa), nevoi care se afla la baza tuturor nevoilor, deoarece de asigurarea acestora depinde existenta fizica a individului , dar si nevoii de relaxare.
Beneficiile de care pot obtine clientii in apeland la acest tip de unitate sunt beneficii fizice, functionale dar si psihologice
Pornind de la definitia restaurantului, este o unitate de alimentatie publica, intilnita in toate localitatile, in care se ofera consumatorilor preparate culinare variate precum si produse de patiserie-cofetarie, bauturi alcoolice si nealcoolice, putem spune ca Clubul RS este un restaurant clasic, restaurant care serveste cele trei mese principale ale zilei, cu pauze intre servirea lor. 
Preturile sunt accesibile, costul unui meniu este in functie de preferintele culinare ale clientului, programul de functionare este: 10-02, dar se poate prelungi la cererea clientilor si ... SE POATE ACHITA CU CARTI DE CREDIT,
De asemenea clubul RS practica reduceri la:
: Restaurantul Club RS ofera carduri cu o reducere de pret de 10% pentru clientii fideli
: Restaurantul Club RS ofera intre 5-10% reducere de pret pentru grupurile organizate
: Boogie Bar ofera carduri cu o reducere de pret de 10-50% pentru clientii fideli
Acest restaurant se incadreaza perfect caracteristicilor unui restaurant clasic si anume el intruneste toate caracteristicile ale constructiei si instalatiilor unui restaurant classic cat si caracteristici din punct de vedere al dotarilor si amenajarilor.Dintre acestea mentionam cateva :
- constructiile sunt realizate din materiale rezistente
- este amenajat acces pentru autoturisme si spatii de parcare
- au emblema si firma luminoasa
- exista un hol la intrare cu garderoba si grup sanitar
- pentru marfuri si personal exista intrare separata
- are saloane diferite in care se asigura conditii pentru servirea celor trei mese principale si pentru mese festive comandate
- exista un circuit corespunzator intre spatiile de servire, deproductie si de depozitare.
- au bucatarie proprie si spatii de depozitare 
- au aer conditionat sau ventilatie
- au incalzire centrala si instalatii de apa calda si rece
- au iluminat mixt incandescent-fluorescent.
- perdele din tesaturi fine iar draperiile au un colorit adecvat ambientului
- decoratia interioara este adecvata caracterului salonului
- se foloseste mobilier cu un stil unitar, din materiale de calitate superioara
- piesele de mobilier sunt corespunzatoare ca numar, forma si dimensiuni, vesela folosita este din portelan fin cu decoratiuni deosebite si emblema unitatii
- se utilizeaza platouri din alpaca argintata sau portelan


Fisiere in arhiva (1):

  • Gestiune - Club RS.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!