Fundatia Soros Moldova

Extras din referat Cum descarc?

Fundatia Soros-Moldova este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si apolitica, infiintata in anul 1992 de catre filantropul George Soros, cu scopul de a promova valorile societatii deschise in Moldova. Fundatia contribuie la democratizarea societatii prin elaborarea si implementarea unor programe in diverse domenii, precum: mass-media, reforma judiciara, buna guvernare, participare civica si sanatate publica. 
Fundatia Soros-Moldova activeaza in domeniile enumerate anterior prin derularea unor programe de granturi si operationale. Acestea sunt lansate la decizia Senatului Fundatiei Soros-Moldova si reprezinta o recunoastere a unui domeniu unde Fundatia ar putea contribui prin asistenta tehnica, consultanta, instruire, finantare de proiecte (initiative) concrete. Programele functioneaza timp de mai multi ani sau in perioada necesara pentru redresarea situatiei problematice in domeniu. Fiecare program propune pentru un an de zile o serie de activitati concrete, pentru care este solicitata finantarea Senatului Fundatiei. Programele sunt administrate de directorii de program. Proiectele implementate de Fundatie sunt promovate in mass-media din Moldova.


Fisiere in arhiva (1):

  • Fundatia Soros Moldova.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!