Frizeria piticilor

Extras din referat:

Frizeria noastra este situata la parterul centrului comercial Moldova Mall pe o suprafata de 200 mp cuprinzand camera de tuns si o camera de asteptare pentru parinti.

Angajatii nostri incearca sa creeze copiilor o atmosfera cat mai placuta intrucat folosesc acelasi limbaj ca al copiilor si fac din tunsul lor o adevarata distractie.

In stabilirea pretului trebuie sa fim foarte atenti la caracteristicile pietei tinta a consumatorilor nostri. Trebuie sa fim constienti ca exista divergente in ceea ce priveste modul de abordare al serviciului nostru: pentru unii e scump, pentru altii acceptabil.

In urma centralizarii rezultatelor cercetarii de marketing, am observat ca cele mai multe dintre persoanele chestionate (63%) au raspuns ca pretul maxim suportat pentru serviciile oferite sa fie 12 RON. Pretul recomandat stabilit in urma acestui rezultat este de 14,88 RON, TVA inclus.

Ca strategie de promovare vom utiliza in perioada 1 iulie-1 august reducerea temporara de pret si anume o reducere de 10% din pretul de serviciu, iar in perioada 2 august-2 septembrie : la un tuns primesc un masaj capilar gratuit .

In cadrul lansarii noii game de servicii de pe data de 30 iunie 2011 in centrul comercial MOLDOVA MALL din Iasi, va avea loc un concurs cu premii la care pot participa toti vizitatorii centrului comercial. In urma inscrierii in concurs, participantii vor avea ocazia de a castiga o tunsoare gratuita pentru copilul lor daca stiu raspunsul corect la intrebarile organizatorilor privind particularitatile prezentate in prima parte a evenimentului.

In cazul lansarii sericiilor ,,FRIZERIEI PITICILOR", vom folosi reclame publicitare deoarece dorim sa informam publicul despre noul nostru produs, sa crestem notorietatea firmei si sa atragem noi clienti.

Vom colabora cu o firma specializata in publicitate online care sa ne asigure promovarea serviciilor si pe Internet.

Pentru imbunatatirea sistemului dorim sa ne largim activitatea in zona Moldova, in orasele Bacau si Suceava.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Frizeria piticilor.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Diacritice:
Da
Nota:
3/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Marime:
727.24KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
frizerie, Copii, copil, firma, companie, tuns
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!